Ο Γράβαλος στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών του Άρη!

Ο πρωταθλητής στίβου και αθλητής του Άρη, Δημήτρης Γράβαλος θα είναι μέλος του τεχνικού τιμ των ακαδημιών του συλλόγου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ντίνο Κούη!

Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο πρωταθλητής του στίβου στα 400 μέτρα (τρέχει και 200μ.), Δημήτρης Γράβαλος, εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο αθλητής του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, μετά την συνάντηση που είχε με τον Ντίνο Κούη, συμφώνησε να αναλάβει την εκγύμναση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στο κομμάτι της κινητικής εκμάθησης και γενικότερα της ευλυγισίας, ισορροπίας, δύναμης και ταχύτητας.

Ο Δημήτρης Γράβαλος, που γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1984 στη Θεσσαλονίκη και τρέχει με τα χρώματα του Συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια, στο ενεργητικό του έχει πολλές και σημαντικές επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ο Δημήτρης Γράβαλος το 2003 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στο Τάμπερε της Φινλανδίας με χρόνο 46’,54’’, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα Ανδρών 4×400 στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009 στην Πεσκάρα της Ιταλίας και του 2013 στην Μερσίνα της Τουρκίας.

Επίσης έχει συμμετάσχει στις Ολυμπιάδες της Αθήνας το 2004 και του Πεκίνου το 2008 (κατετάγη 15ος στα 400 μέτρα), ενώ έχει κατακτήσει πέντε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών”.

To Top