ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γραμμένος παίζει τα… ρέστα του! Η (νέα) ύποπτη στάση της ΕΠΟ για το δελτίο του Σενγκέργκη

Ο Βαγγέλης Γραμμένος… σούστα, πιστός στην γραμμή, παίζει τα… ρέστα του! Η ΕΠΟ περιμένει το σκεπτικό για Ντουρμισάι για να βγάλει δελτίο στον Σενγκέργκη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μετά τα όσα περίεργα (και προς το παρόν αναπάντητα) έχουν συμβεί στην υπόθεση της FIFA και κυρίως την στάση που τήρησε τις τελευταίες βδομάδες η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, προκύπτουν κι άλλες “καλές υπηρεσίες”.

Η ΠΑΕ Άρης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναγιώτη Σενγκέργκη της Κ19, το απέστειλε στην ΕΠΟ, αλλά η τελευταία δεν εξέδωσε το δελτίο! Όπως ενημέρωσε, αδυνατεί να εκδώσει το σχετικό δελτίο, μια και περιμένει πρώτα να πάρει το σκεπτικό της υπόθεσης Ντουρμισάι για να το προσκομίσει στην FIFA για διευκρινήσεις, κι ενώ η ίδια η ΕΠΟ την περασμένη Πέμπτη εξέδωσε δελτίο στον Ντουρμισάι, με βάσει την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που δικαίωσε πανηγυρικά τον Άρη!

Καθησυχάζει η Ομοσπονδία ότι είναι τυπικό το θέμα της καθυστέρησης, αλλά γίνεται ξεκάθαρος ο τρόπος λειτουργίας της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου απέναντι στους κιτρινόμαυρους. Προφανώς παίζει τα… ρέστα του, γνωρίζοντας ότι σύντομα θα πάει “σπίτι” του και ποντάρει σε κάποιο αξίωμα σε ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία για να συνεχίσει τις υπηρεσίες του.

 

To Top