Ο Γρόλλιος για επενδυτή, Σκόρδα, Αβάνογλου και την ΕΠΟ

Ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος αναφέρθηκε στη Γ.Σ. του Άρη μια μέρα μετά τη διαδικασία.

«Ήταν μια διαφορετική συνέλευση από την άποψη ότι έγινε σε πρωτόγνωρο χώρο, στο «Nick Galis Hall». Ξεχώριζε από κάθε άλλη. Υπήρξε η παρουσίαση των δύο υποψήφιων ψηφοδελτίων και αναπτύχθηκαν οι θέσεις αυτών. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και πρέπει να ψηφίσουν όσο περισσότεροι μπορούν, διότι το αποτέλεσμα θα καθορίσει την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης. Όσοι ζήτησαν μια διαφορετική λύση, πρέπει να προσπεράσουν αυτό το συναίσθημα διότι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Όλοι περιμένουμε κάποιο επενδυτή για να βγούμε από τη διαδικασία του  άρθρου 99 το συντομότερο δυνατόν, να έχουμε όραμα. Αυτό είναι όμως δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, διότι άπαντες περιμένουν την εξέλιξη με τη διαδικασία του άρθρου 99» είπε μιλώντας στον “Αρένα”.

Για τη πρόταση Αβάνογλου: «Δεν υπήρξε κάποιος επενδυτής και με τα λεγόμενα του κ.Αβάνογλου δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί κάποιος σίγουρα. Δέχτηκε υπερβολικά πυρά διότι δεν προσπάθησε να παραπλανήσει τον λαό του Άρη, απλά προσπάθησε να βρει μια λύση που προσδοκά και ο απλός λαός. Πρέπει να το κυνηγήσουμε σαν Άρης, να δείξουμε ότι υπάρχει μια παραγοντική υγεία, να καλυτερεύσουμε την εικόνα μας. Ο Άρης είναι ελκυστικότερος από ότι ήταν παλαιότερα. Θα πρέπει να σκεφτούμε όμως όπως και κάποιος επενδυτής. Ο κ.Αβάνογλου προσπάθησε να βοηθήσει με τις επαφές που είχε, κάποια μέλη έσπευσαν να τον αποδοκιμάσουν, διότι περίμεναν από τη μία μέρα στην άλλη να βρεθεί λύση».

Για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί κάποιος επενδυτής: «Αφού ακούσαμε τους υποψήφιους, υπάρχουν τρεις προβληματισμοί με βάση τους οποίους θα ψηφίσουμε. Πρώτον το θέμα επενδυτή, δεύτερον η διαχείριση του άρθρου 99 και τρίτον προγραμματικές δηλώσεις, στις οποίες περιλαμβάνονταν και οι ενδεχόμενες χορηγίες που θα έχει ο Άρης. Έθεσα ερωτήματα και στις δύο πλευρές. Στον κ.Σκόρδα έθεσα το θέμα της επένδυσης και δεν έδωσε μια σαφή απάντηση σε αυτό το θέμα. Περίμενα να ακούσω μία δέσμευση, έστω και προφορική. Τον ρώτησα επίσης για το πόρισμα της NEXIA που μπορεί να περιλαμβάνει κάποια αρνητικά στοιχεία και ανέφερε ότι θα αποχωρήσει αν υπάρχει κάτι μεμπτό από το πόρισμα προς το πρόσωπο του. Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποια λανθασμένες ενέργειες, είπε ότι δεν θα το εκλάβει σαν λόγο για να αποχωρήσει από τον Άρη.  Εγώ σαν μέλος θέλω να νιώθουμε την ασφάλεια ότι δεν θα υπερβαίνουμε τις οικονομικές δυνατότητες του Άρη. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτός που διοικεί θα πρέπει να είναι δίπλα στους ανθρώπους που θα διαχειριστούν το άρθρο 99».

Γενικότερα για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν: «Είχα προτείνει να αναβληθεί η Γ.Σ. που έγινε χτες, όμως ήταν ευχάριστο που είχαμε ενδιάμεσα την απόφαση για το άρθρο 99. Τελικά βλέπω ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ο κ.Σκόρδας ότι όλες οι επαφές, είτε με τους πιστωτές είτε με τους ποδοσφαιριστές πρέπει να γίνει με τη συμβολή της διοίκησης. Σε όλα αυτά πρέπει να είναι παρόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης. Δεν μπορεί να βάζεις χρονοδιάγραμμα για ένα μήνα. Πριν αποφασίσουμε για το τι θα ψηφίσουμε πρέπει να σταθμίσουμε όλα αυτά τα στοιχεία. Χρειάζεται συνεχής αγώνας, είμαστε ακόμα στην αρχή . Πρέπει να ανοιχτούμε για να βρούμε τον επενδυτή.

Η θέση της ΠΑΕ Άρης αυτή τη στιγμή είναι δεινή. Σε αυτή τη κατάσταση που βρίσκεται η ΠΑΕ Άρης δεν παίρνει αδειοδότηση. Πρέπει να είμαστε κοντά στον φάκελο και το πώς θα εξελιχθεί. Είχα μιλήσει πέρσι με τον κ.Πιλάβιο και για το ότι η ΕΠΟ δεν μπορεί να δεχθεί το άρθρο 99. Σίγουρα χρειάζεται να είμαστε κοντά σε όλη τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, έγιναν κάποιες προφορικές συμφωνίες με τους παίκτες. Δεν πρέπει να έχουμε ανοιχτά μέτωπα, πρέπει να κλείσουν ένα-ένα. Η κοινωνία μελών πρέπει να ξεκαθαρίσει το δικαίωμα ψήφου για τους κατόχους εισιτήριων διαρκείας 2012-2013, για να έχουμε αντιπροσωπευτικότερο δείγμα των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Άρη. Πρέπει να ψηφίσουν όλοι».

To Top