ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο γύρος της… κρίσης για το ρόστερ του Άρη, αποφασίζουν “Αναστό”-Καρυπίδης

H διαφαινόμενη άνοδος του Άρη, με την υπάρχουσα διαφορά να εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την ηρεμία που χρειάζεται σε ότι αφορά τον προβιβασμό, έχει θέσει εδώ και καιρό, ένα βασικό ερώτημα σε ότι αφορά το κίνητρο των παικτών για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο εφησυχασμός είναι έννοια… απαγορευμένη στα “κιτρινόμαυρα” αποδυτήρια, κάτι που αναγνωρίζουν και συνειδητοποιούν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Δεν είναι μόνο η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά και η δική τους παρουσία στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Επί της ουσίας, άπαντες θα κριθούν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, στο οποίο έχουν παιχθεί ήδη δύο αναμετρήσεις. Ο Θοδωρής Καρυπίδης προανήγγειλε χθες, αριθμό μεταγραφών (5 με 7) το καλοκαίρι που θα ανεβάσουν επίπεδο τους “κιτρινόμαυρους”.

Άρα, είναι φυσικό επακόλουθο να αναμένονται και αρκετές αποδεσμεύσεις. Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν, μόλις αρχικά εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος. Ο Νίκος Αναστόπουλος, σε χθεσινές του δηλώσεις, δεν θέλησε να οριοθετήσει χρονικά το πότε, αλλά εξέφρασε την βεβαιότητά του, ότι σύντομα θα κληθεί με τον Θοδωρή Καρυπίδη, να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα το τριετές πλάνο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

To Top