ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο δίαυλος επικοινωνίας για το Eurocup και το… κεφάλαιο Άρης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Η σιγουριά των διοικούντων του Άρη για τη συμμετοχή στο Eurocup πηγάζει και από ένα ακόμη σημαντικό γεγονός: τον δίαυλο επικοινωνίας που έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και την ομάδα, ενόψει της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ECA, που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Η διοργανώτρια αρχή βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους κιτρινόμαυρους, ζητώντας διευκρινίσεις, σχετικά με τον φάκελο της συμμετοχής, προκειμένου να τεθεί προς έγκριση στο συμβούλιο, που θα γίνει στα τέλη της προσεχούς βδομάδας.

Οι άνθρωποι του Άρη παρέχουν με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία, τα οποία ζητούν οι επιτελείς της Ευρωλίγκας, ώστε να είναι όλα, όπως πρέπει.

Αυτό που έχουν διαπιστώσει οι κιτρινόμαυροι, μέσα από τις συζητήσεις, είναι ο σεβασμός και η αναγνώριση των ιθυνόντων της διοργάνωσης προς τον Άρη, λόγω και της ιστορίας και της παράδοσης, που έχει στον χώρο εδώ και δεκαετίες. Παρότι δεν διανύει τα καλύτερά του χρόνια, παραμένει ένα σημαντικό κεφάλαιο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και η παρουσία, μετά από οκτώ χρόνια στο Eurocup θα αποτελέσει την επιστροφή του στο προσκήνιο.

To Top