Ο Δερμιτζάκης κοντά στην επιστροφή του στον Πανθρακικό

Και το όνομα αυτού, Παύλος Δερμιτζάκης. Ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται εντός της ημέρας να έχει ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, Τάσο Καραολάνη και όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια για συνεργασία έως το τέλος της σεζόν.

Στην ομάδα της Κομοτηνής έκριναν πως μετά την απομάκρυνση Παντελίδη θα πρέπει να πάρουν έναν προπονητή που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα. Ετσι κατέληξαν στον νεαρό τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μετά από 2,5 χρόνια.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή Δερμιτζάκη στην Κομοτηνή, ο νεαρός τεχνικός πρόκειται να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας μετά από το καλοκαίρι του 2010 κι αφού είχε αναλάβει τον Ιανουάριο που είχε προηγηθεί αντί του Αλμπέρ Καρτιέ.

Σε ένα χρονικό σημείο ωστόσο όπου ο Πανθρακικός ουσιαστικά βρισκότανε πολύ κοντά στον υποβιβασμό του στην Football League αλλά παρόλα αυτά πέτυχε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να πετύχει τις πρώτες της νίκες.

Οσο για τον τελευταίο σταθμό του Δερμιτζάκη ήταν ο Αστέρας Τρίπολης τις τύχες του οποίου είχε αναλάβει τον Ιανουάριο του 2011 και παρέμεινε στην ομάδα της Πελοποννήσου για πέντε μήνες.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top