ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Δεσύπρης για το πλάνο και τις προϋποθέσεις για τον Ερασιτέχνη

Ο Τάσος Δεσύπρης, πρόεδρος της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης, μίλησε σγια το πλάνο του για τον Ερασιτέχνη.
Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio:
Για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση: « Ήταν η πιο μικρή χρονικά και με τα λιγότερα μέλη. Εκτός από αυτά το χειρότερο ήταν πως κανείς από αυτούς που ήταν στη συνέλευση δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει μια σχετική πρόταση για το σύλλογο».
Για το πλάνο του για τον Ερασιτέχνη: «Υπάρχει ένα πλάνο, μια πρόταση, η οποία για να υλοποιηθεί σε πράξη απαιτεί ορισμένες προϋποθέσεις που δεν έχουν υλοποιηθεί».
Για τη συνεργασία με τον Καρυπίδη: «Είναι και αυτό μια απαραίτητη προϋπόθεση για οποιονδήποτε υπεύθυνο άνθρωπο. Πρέπει πρώτα να δει κατά πόσο ταιριάζουν οι απόψεις με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην βγει θετική κατάληξη από αυτή τη συνάντηση, κάτι που σημαίνει πως ζημιωμένος θα είναι ο σύλλογος».
Για την περσινή χρονιά: «Και με τους δυο πέρσι, με λύπη το λέω, είδαμε πολλά απίθανα έως  και παράνομα. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε».
Κλείνοντας «Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος γιατί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά».
To Top