slideshow

Ο Δημήτρης Σπανός, ήρθε, πέτυχε και αποχωρεί κύριος…

Από τους λίγους ανθρώπους που αμφισβητήθηκε τόσο, αλλά πέτυχε τόσα πολλά. Ο Δημήτρης Σπανός, αποχαιρετά τον Άρη, εκπληρώνοντας στο έπακρο την αποστολή του…

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων

Η κριτική που ασκήθηκε προς το πρόσωπό του μεγάλη. Ίσως υπερβολική. Από το καλοκαίρι ακόμα, την πρώτη μέρα παρουσίας του στον Άρη.

Η γνωστή ατάκα… “προπονητής Φούτμπολ Λιγκ”, τον συνόδευε. Και εξακολουθεί να τον συνοδεύει και τώρα, λανθασμένα. Διότι είχε πει ο ίδιος κάτι πολύ σωστό. “Όταν αντέχεις στον πάγκο του Άρη, μπορείς να αντέξεις σε πάγκο κάθε άλλης ομάδας…”, και είχε δίκιο. Άρα, δεν μιλάμε για έναν προπονητή Φούτμπολ Λιγκ, μιλάμε για έναν… επιτυχημένο προπονητή!

Συνολικά στον πάγκο του Άρη, φέτος, έκατσε σε 34 ματς, αφαιρώντας αυτά με Αχαρναϊκό και το ένα με Βέροια. ‘Άρα σε 31 ματς πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου.

Τι πέτυχε; 23 νίκες, 7 ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, 1 νίκη, 1 ισοπαλία και μία ήττα.

Συνολικά, 24 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες!

Του ασκήθηκε έντονη κριτική για τον τρόπο που έπαιξε ο φετινός Άρης, όμως το γεγονός πως η ομάδα είχε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 14 γκολ παθητικό, αποδεικνύει την δουλειά που έγινε και το πόσο σημαντικό υπήρξε εξ΄αρχής να εμφανίσει ο Άρης αυτό το πρόσωπο αμυντικά για να “κλειδώσει” την άνοδο.

Ο Δημήτρης Σπανός, ήρθε, πέτυχε και αποχωρεί σαν κύριος, καθώς όλοι αναγνωρίζουν όσα πρόσφερε σε μία δύσκολη και πρωτόγνωρη σεζόν ακόμα και για τον ίδιο.

Αποχωρεί σαν φίλος του συλλόγου, έτσι όπως πρέπει και η ίδια η διοίκηση του Άρη να τον αντιμετωπίσει, από εδώ και στο εξής.

Συγχαρητήρια κόουτς…

 

 

To Top