“Ο διαιτητής έκρινε το Κλάσικο”

Υπεύθυνο για την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο «clasico» (2-1) θεωρούν οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης το διαιτητή Ουντιάνο Μαγένκο. Βασικό τους παράπονο είναι το πέναλτι που δεν καταλόγισε σε πτώση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 70’, όταν το σκορ ήταν 1-0, ενώ γίνεται λόγος και για ένα χέρι του Αντριάνο στο 43’.

Ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται λόγος για δύο καθαρά πέναλτι που δεν δόθηκαν στους φιλοξενούμενους.

«Υπήρχε πέναλτι. Όλος ο κόσμος το είδε, εκτός από το διαιτητή», δήλωσε μετά το ματς ο προπονητής της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι.

Ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Ράμος, είπε: «Το πέναλτι στον Κριστιάνο ήταν πεντακάθαρο. Απέναντι σε αυτές τις αποφάσεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο διαιτητής έκρινε τον αγώνα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μαρσέλο: «Όλοι είδαν τι έγινε. Ό,τι δεν ήταν στα χέρια μας, πήγε στραβά. Εδώ πάντα τα ίδια γίνονται. Η ίδια ιστορία συνέχεια. Όλα τα σφυρίγματα ήταν ανάποδα. Ο είδαν όλοι», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, τόνισε: «Σε καθοριστικές φάσεις ο διαιτητής ευνόησε την Μπαρτσελόνα. Η φάση του Ρονάλντο είναι καθαρή», τόνισε.

To Top