Ο Διαμαντόπουλος δεν έδωσε κόκκινη στον Σοάρες και ο Άκπομπ έσωσε τον ΠΑΟΚ κόντρα στα Γιάννενα

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρη αποβολή του Σοάρες, κράτησε τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και ο Άκπομπ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του έδωσε τη νίκη με 1-0.

Ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ σήκωσε το πόδι του και χτύπησε στο στήθος τον αντίπαλό του, αλλά ο διαιτητής από την Αρκαδία σφύριξε αδιάφορα και δεν έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων ως όφειλε. Ο Σοάρες στο 43’ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα για το φάουλ που έκανε στον Μορέιρα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου θα έπρεπε να αποβληθεί για την κλωτσιά που έριξε στον Ντομίγκεθ, αλλά ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έκλεισε τα μάτια, προκαλώντας την οργή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι από την Πελοπόννησο, αλλά είχε ήδη αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φελίπε Σοάρες, χαρίζοντας την αποβολή στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Έτσι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να φτάσει στο γκολ και στη νίκη: Από σέντρα του Ζίφκοβιτς και δεύτερη σέντρα του Ζαμπά, ο Άκπομ με κεφαλιά νίκησε τον άτρωτο ως εκείνη την στιγμή Λοντίγκιν και πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Μια νίκη που λίγο έλειψε να του στερήσει ο Περέα στο 94΄, όταν από θέση βολής σούταρε δίπλα από το δοκάρι του εμβρόντητου Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

ΠΑΟΚ( Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης (17′ Κρέσπο), Μιχάι, Σάστρε. Κούρτιτς, Σοάρες (46′ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (73′ Ζίφκοβιτς), Μούργκ (46′ Μιτρίτσα), Ζαμπά και Τσόλακ (66΄ Ακπομ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος, Εραμούσπε, Κάργας, Γκαρντάφσκι, Στάνκο, Ντομίνγκες, Σνάιντερ, Μορέιρα (85′ Παντελάκης), Μπρένερ (73΄ Λώλης) και Περέα.

To Top