ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Διαμαντόπουλος ρέφερι της… εξυγίανσης σφυρίζει το Άρης-ΑΕΚ

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία σφυρίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης το Άρης-ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συνεργάτες θα έχει τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Γεώργιος Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής) και τέταρτος Κωνσταντίνιος Πουλικίδης (Δράμας) με παρατηρητή τον Ιωάννη Τοπούζη Τρικάλων.

Ήταν αυτός που είχε σφυρίξει στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Λαμία-Άρης (0-3), είχε ακυρώσει κακώς γκολ του Γιουνές στο 0-0 και θεωρείται ρέφερι της… εξυγίανσης.

Υπήρξε διαιτητής του Σπάρτη-Άρης, στην πρώτη σεζόν των “κιτρινόμαυρων” στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου δεν υπέδειξε πέναλτι μαρς υπέρ των “κιτρινόμαυρων” πάνω στον Ούγκο Σόουζα!Το… εξαργύρωσε στο έπακρο, καθώς προβιβάστηκε στην Σούπερ λιγκ, στο τέλος της σεζόν!

Συγκεκριμένα ο Αρκάς διαιτητής παραπέμφθηκε την περσινή χρονιά για την διαιτησία του στο παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με την Ξάνθη με σκορ 4-0, καθώς…κατάφερε να μην δώσει 2(!) καταφανέστατα πέναλτι αλλά και μαι κόκκινη κάρτα, και όλα αυτά από το δεύτερο έως το 5ο λεπτό!

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι εκείνο το παιχνίδι ήταν ο διαιτητής με τις περισσότερες παρουσίες σε παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, με την πλειοψηφία αυτών να είναι αγώνες στους οποίους συμμετείχε ο Π.Α.Ο.Κ., (όλα νίκες) μεταξύ αυτών και το Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ. 0-1 όπου και ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Πλατανιά με το σκορ στο 0-0.

To Top