ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Διαμαντόπουλος συζητάει να πιάσει πόστο στην Μπότεφ του Τόσκο

Πριν από περίπου τρία χρόνια παραιτήθηκε από τον Άρη και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος είναι έτοιμος να πάει ξανά σε ομάδα. Στο μεσοδιάστημα ήταν εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει το sportime.gr: “Έχοντας λειτουργήσει ως άτυπος τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό επί Μαρίνου Ουζουνίδη και έχοντας στη συνέχεια «τρέξει» τον Άρη, «έπαιξε» και για άλλες ομάδες. Κατά καιρούς το όνομά του γράφτηκε κυρίως για την ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν πως το επόμενο βήμα του θα είναι εκτός Ελλάδας. Ο Έλληνας μάνατζερ βρίσκεται σε επαφές με τη Μπότεφ Πλόβντιβ ώστε να αναλάβει πόστο εκεί. Η βουλγαρική ομάδα έχει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια έστω και εάν τώρα η απόσταση που τη χωρίζει από τις Λουντογκόρετς και ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι σημαντική.

Ιδιοκτήτης είναι ο Ρώσος Aντόν Zινγκάρεβιτς. Πρόκειται για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Στη λίστα του Forbes βρίσκεται στο 130 με περιουσία που ξεπερνά τα 750.000.000 δολάρια. Στο παρελθόν ενεπλάκη στη Ρέντινγκ, ενώ η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο δεν σταματά στη Μπότεφ Πλόβντιβ. Παρεμπιπτόντως, την τελευταία θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη ομάδα στέλεχος είναι ο Γέρμαν Τσιτσιακόφ, γνωστός στους περισσότερους στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ. Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, αν όλα κυλήσουν ομαλά, είναι πιθανό να αποτελέσει συνεργάτη του”.

To Top