Ο Διούδης ζητάει υπομονή και στέλνει το μήνυμα: “Καταλαβαίνουμε τον κόσμο μας, όμως χτίζεται κάτι καινούριο”!

Μήνυμα στήριξης στην ομάδα από τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν την Καλλονή.

Διαβάστε τι δήλωσε στην εφημερίδα «Αθλητικά Νέα των συντακτών» σχετικά με την πρεμιέρα και τη συνέχεια:

«Δυστυχώς ξεκινήσαμε με… το αριστερό τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν κάτι που σε καμία περίπτωση δε θέλαμε, αφού κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Το πρωτάθλημα, όμως, έχει ακόμη δρόμο. Μας προβλημάτισε και εμάς η εμφάνιση που κάναμε κατά διαστήματα στον αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας παίρνει από κάτω. Το στενάχωρο είναι ότι χάσαμε βαθμούς από έναν αντίπαλο που ποιοτικά δεν είναι καλύτερος από τον Άρη, σε καμία περίπτωση. Απλά εκμεταλλεύτηκε δικά μας λάθη, είχε την τύχη με το μέρος του και πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Βάσει της εικόνας που είχε η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια και γενικότερα στην διάρκεια της προετοιμασίας που έγινε, κανείς δεν περίμενε μια τόσο μέτρια εμφάνιση από εμάς».

Ερωτηθείς για το αν ο ενθουσιασμός των αντιπάλων παικτών αιφνιδίασε τον Άρη, ο 20χρονος πορτιέρο το αρνήθηκε σχολιάζοντας: «Δεν θα πω ότι αιφνιδιαστήκαμε. Ξανά λέω ότι ηττηθήκαμε από μία ομάδα που ναι μεν έδειξε πάθος και όρεξη αλλά δεν ήταν ανώτερη από τον Άρη. Ούτε πανικοβληθήκαμε. Απλά, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε κάποια ατομικά λάθη, όπως και την αδράνεια της άμυνάς μας στο πρώτο γκολ. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο…».

O Διούδης κατανοεί ότι υπάρχει προβληματισμός, αλλά ζητάει στήριξη και υπομονή. «Ο κόσμος της ομάδας περίμενε κάτι καλύτερο από εμάς. Αυτό δεν ήρθε. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα από μία ήττα, πόσω μάλλον όταν αυτή είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από τη μία καταλαβαίνω τον κόσμο, διότι πέρυσι πέρασε δύσκολα και ακόμη στη μνήμη του έχει την περιπέτεια αυτή. Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να έχει υπομονή, διότι φέτος χτίζεται κάτι καινούργιο, σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό και αγωνιστικό και το μόνο που πρέπει να κάνει για να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια είναι να μας στηρίξει με την παρουσία και το χειροκρότημά του. Αυτό θέλουμε και την Κυριακή, στον αγώνα με την Καλλονή», σημείωσε.

 

«Ξέρουμε τι να κάνουμε»

 

Όσο για τον αγώνα με την Καλλονή, ο διεθνής γκολκίπερ εξήγησε ότι η ομάδα γνωρίζει πώς να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που φυσικά είναι μόνο η νίκη. «Οι παίκτες έχουμε διαγράψει το ματς με τον Απόλλωνα, κοιτάμε μόνο πώς θα βελτιωθούμε, διορθώνοντας τα λάθη μας. Με την Καλλονή ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε στο γήπεδο για την πρώτη μας νίκη, την οποία εμείς θέλουμε όσο κανείς άλλος. Απλά, ο ξαφνικός πανικός και η γκρίνια δε μας βοηθάει».

 

To Top