Ο Διούδης λύνει τη σιωπή του και μιλάει στο PRESSARIS! “O Αρης, οι προτάσεις και το μέλλον μου”! (photos)

Ένα από τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τον Άρη είναι η περίπτωση του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Το όνομα του έχει ακουστεί ήδη σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, χωρίς πάντως, να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Του Νίκου Οικονόμου

Ο διεθνής πορτιέρο ήταν προσκεκλημένος του Θόδωρου Κάντα στην παρουσίαση της Kandas Keeper Academy, εκεί όπου τον συναντήσαμε. Ο Διούδης μίλησε στo PRESSARIS και έδωσε για πρώτη φορά δημόσια το στίγμα για την δική υπόθεση.

Αρχικά τόνισε πως: “Έχω δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα. Από την στιγμή που δεν ξέρουμε ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται  ο Άρης δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον όσον αφορά την παρουσία μου στον σύλλογο” για να συμπληρώσει

“Η αλήθεια είναι ότι το συμβόλαιο μου είναι κάπως “βαρύ” για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς ήμουν από τους τελευταίους που ανανέωσε. Από εκεί και πέρα ανήκω ακόμα στον σύλλογο και αυτό έχει σημασία για μένα”.

Για το αν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση μέχρι τώρα είπε: “Δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από κανέναν άλλο σύλλογο για την απόκτηση μου. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Οποιαδήποτε πρόταση φτάσει θα συζητηθεί μαζί με τον σύλλογο, ώστε να βρεθεί από κοινού η καλύτερη δυνατή λύση”.

 Η φωτογραφία με την φανέλα της Φορτούνα του Ντύσελντορφ δημιούργησε σενάρια και συνειρμούς, ωστόσο ο ίδιος τονίζει κατηγορηματικά: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Φορτούνα. Όσα ακούστηκαν δεν ισχύουν. Επισκέφτηκα τον Γιάννη (σ.σ. Γιαννιώτα) στην Γερμανία για διακοπές. Θέλησα να τρέξω για να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση και ζήτησα από τον ίδιο να μου δανείσει τις φόρμες του για να το κάνω. Αυτό είναι και τίποτα περισσότερο”.

O Διούδης συνομιλεί με τον Γιώρη και τον Ρόκα στο περιθώριο της παρουσίασης της ακαδημίας του Κάντα.

To Top