ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο διπλοθεσίτης Ντε Μποκ και πως επηρεάζει την απόκτηση στόπερ από τον Άρη…

Ο Λόρενς Ντε Μποκ αναμένεται να φορέσει εν τέλει τα “κιτρινόμαυρα” παρότι υπήρξε οικονομικό χάσμα στις τελικές συζητήσεις με τον Άρη, την πρώτη φορά που είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι δύο πλευρές επικοινώνησαν ξανά, έθεσαν εκ νέου το ζήτημα επί τάπητος και βρήκαν την “χρυσή τομή” προκειμένου να επικυρωθεί ο δανεισμός του από την Λιντς για την επόμενη σεζόν.

To γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως στόπερ, μέτρησε πάρα πολύ στην τελική απόφαση των ιθυνόντων του Άρη, ώστε να καταλήξουν και να “κυνηγήσουν” εκ νέου την περίπτωση του 27χρονου αμυντικού.

Ένας συνδυασμός που ήθελε εξ΄αρχής ο Σάββας Παντελίδης, προκειμένου να έχει και μία επιπλέον επιλογή για το κέντρο της άμυνάς του, με έναν αριστεροπόδαρο παίκτη.

Ενδεχομένως η συμφωνία με τον Λόρενς Ντε Μποκ, σε συνδυασμό και με τον Μιχάι Κόρχουτ που με την εμφάνισή του κόντρα στην Μόλντε έδειξε να… ξυπνάει και να θυμίζει και πάλι τον καλό του εαυτό, ίσως να αφήσει στην άκρη το ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού αμυντικού από το μυαλό των ανθρώπων του Άρη.

Άλλωστε ο Βέλγος μπορεί να καλύψει επάξια αυτή τη θέση εφόσον χρειαστεί, αν και η ηγετική εμφάνιση του Δεληζήση κόντρα στην Μόλντε, τον έφερε και πάλι πολύ ψηλά στις σκέψεις του Σάββα Παντελίδη.

Οι θέσεις που έχει παίξει στην καριέρα του ο Ντε Μποκ…

To Top