ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο “δράκος” για το παρόν και το μέλλον της Εθνικής, αλλά και τον Αντετοκούνμπο

Με το πέρας της εκδήλωσης για το έπος του 1987 ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την εκδήλωση αλλά και για την Εθνική.

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική ομάδα (351) εμφανίστηκε πολύ χαλαρός και άνετος γιατί ήταν με τον συναθλητή του Μέμο Ιωάννου και ανακαλούσαν στη μνήμη τους στιγμή προς στιγμή τον Ιούνιο του 1987.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο «Δράκος» ήταν πολύ φιλικός και ευδιάθετος με τους φιλάθλους που θέλησαν να ξαναθυμηθούν αυτές τις αξέχαστες στιγμές και στην έξοδο τον περίμεναν υπομονετικά για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μετά λοιπόν τις selfies και τα αυτόγραφα ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε στο sportfm.gr.

Για την επιρροή που είχε στους φιλάθλους αυτή η επιτυχία:
Εκείνο το διάστημα όλος ο κόσμος θυμάται κάτι ιδιαίτερο από την προσωπική του ζωή και είναι από τις στιγμές που σπάνια μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος με τόσο έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Για το μυστικό εκείνης της ομάδας:
Τελικά ξεκινήσαμε να βάζουμε τον εγωισμό μας κάτω από το εμείς και προσπαθούσαμε ο ένας να κάνει καλύτερο τον άλλο

Για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο μέχρι και σήμερα 30 χρόνια μετά:
Πάρ’οτι υπάρχουν παιδιά που δεν μας έχουν δει να παίζουμε, να πρωταγωνιστούμε στο αθλητικό γίγνεσθαι τα τελευταία χρόνια, έχουμε επηρεάσει τόσο πολύ τις οικογένειες τους και έχουν μεγαλώσει με αυτή την αγάπη.

Για την Eθνική ομάδα:
Και παρόν και μέλλον έχουμε αρκεί να μάθουμε να δουλεύουμε σκληρά με ομαδικότητα και να προσπαθούμε να κάνουμε ο ένας καλύτερα τον άλλο.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:
Τον Γιάννη πρέπει να τον αγαπάμε, να τον εκτιμάμε και να τον υποστηρίζουμε και ελπίζουμε να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι.

To Top