ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο δριμύτερος Ηρακλής εύχεται “να βγάλουμε τη μιζέρια από πάνω μας!” (photos + video)

Για τον Ανδρέα Ηρακλή τα δύσκολα πέρασαν. Η περσινή χρονιά με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην προετοιμασία αποτελεί παρελθόν. Με αυτή την εμπειρία “ποτισμένη” μέσα του ξεκίνησε φέτος με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση, έτοιμος να βοηθήσει και αυτός να… βγει η (περσινή) μιζέρια πάνω από τον Άρη, γιατί είναι ομάδα που δεν νοείται να κινδυνεύει με υποβιβασμό, όπως τόνισε στο PRESSARIS.

Τι εύχεσαι για τη νέα χρονιά σε προσωπικό κι ομαδικό επίπεδο;

Το μόνο που μπορώ να πω και να ευχηθώ είναι να είμαι υγιής, όπως το ίδιο θέλω να ευχηθώ για όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τους ποδοσφαιριστές γενικότερα. Ερχόμενος εδώ είχα στο μυαλό μου όσα πέρασα πέρυσι από τη στιγμή που τραυματίστηκα. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και ελπίζω από εδώ να αποχωρήσω υγιής.

Πως σου φαίνεται το Πράβετς;

Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά και το κλίμα είναι εξαιρετικά καλό, όπως και οι εγκαταστάσεις. Σχεδόν όλοι γνωριζόμαστε από πέρυσι και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ξεκινάμε το πρωί με φυσική κατάσταση και το απόγευμα κάνουμε τακτική. Νομίζω ότι όλα είναι ιδανικά.

Πως βλέπεις τον νέο σου προπονητή και αν έχεις μιλήσει μαζί του για να δεις σεποια θέση σευπολογίζει;

Το προπονητικό τιμ μας έχει κερδίσει και ο προπονητής μας είναι δίπλα μας και δουλεύουμε εξαιρετικά. Δεν έχω μιλήσει ακόμα. Θα παίξω όπου με υπολογίζει κι αυτό θα φανεί στην πορεία όπου θα είμαι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να παίξω όπου με χρειαστεί η ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ, εκεί δηλαδή που έπαιζα πριν έρθω στον Άρη. Ο κύριος Κατσαβάκης ωστόσο με δοκίμασε και ως δεξί μπακ.

Τι έφταιξε πέρυσι, ποια είναι η αίσθηση που έχεις κρατήσει από την περυσινή σεζόν και τι πρέπει να προσέξετε για να μη συμβούν τα περυσινά;

Δεν είμαι εγώ ο ειδικός για να πω ποιος έφταιξε. Έτσι όπως τερμάτισε τη χρονιά η ομάδα, με όλα τα προβλήματα που είχαμε μου άφησε μια αίσθηση ανακούφισης. Φέτος ο σκοπός είναι να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρυσι και να βγάλουμε τη μιζέρια από πάνω μας. Είναι αδύνατο και απίστευτο ο Άρης να κινδυνεύει.

Αισθάνεσαι παλιός πλέον στην ομάδα;

Ναι είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι παλιός. Αν και μόλις 24 χρονών, είμαι από τους μεγάλους της ομάδας και με όσα βίωσα πέρυσι. Το θέμα για μας είναι να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε από τα παιδιά.

Ποια είναι τα αρνητικά και τα θετικά του ρόστερ;

Αν είσαι νέος μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και τα δίνεις όλα γιατί θες να αποδείξεις και να πείσεις. Ο παλιός από την άλλη, όλοι ξέρουν ποιος είναι και μπορεί να επαναπαυτεί αν δεν είναι δυνατός χαρακτήρας. Η απειρία είναι στα αρνητικά, όμως νομίζω ότι έτσι όπως δουλεύουμε δεν θα φανεί η απειρία.

Μια κουβέντα για τον Ρούμπεν Πουλίδο;

Ο Πουλίδο είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε πολύ ψηλό επίπεδο, παίζοντας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και μας βοηθάει πολύ αυτό. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι όμως και στα αποδυτήρια και στο ξενοδοχείο ακόμη μας βοηθάει και γενικά έχει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη.

Ο Αγκάνθο είναι δύσκολος αντίπαλος στην προπόνηση;

Ε, είναι λογικό ότι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Πάντα κοιτάει την… ποδιά, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα να περάσει! Είναι απίστευτα δύσκολος αντίπαλος πάντως…

Πως ήταν η επιστροφή σου από τον τραυματισμό;

Όπως ξέρετε το έχω ξαναπεράσει αυτό και πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο. Με βοήθησαν πολύ όμως η οικογένεια μου και οι συμπαίκτες μου οι οποίοι με παρότρυναν. Πιο πολύ απ’ όλα με βοήθησε ότι ήμουνα δίπλα στον Θεό κι επέστρεψα πιο δυνατός.

Πες μας αν θες τέλος κάτι και για το αυριανό φιλικό και τι περιμένεις να δεις από την ομάδα;

Περιμένω να δω σιγά – σιγά τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και τα πρώτα δείγματα γραφής, αν κι ακόμα είναι πολύ νωρίς.

To Top