Ο δρόμος για τη Βραζιλία είναι γεμάτος… ευκαιρίες‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2014 αρχίζουν σήμερα με την Ευρώπη να χορεύει σε ρυθμούς… «σάμπα» και τις ομάδες της «Γηραιάς» Ηπείρου να μάχονται για μία θέση στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λετονία και τα παιδιά του Φερνάντο Σάντος ευελπιστούν σε μία καλή πρεμιέρα, χωρίς απώλειες. Το κουπόνι μας σήμερα είναι αρκετά μεγάλο και οι στοιχηματικές ευκαιρίες αρκετές. Πάμε σιγά – σιγά να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις αρχίζοντας από την κατηγορία «Μονά», εκεί όπου χθες είχαμε το… απόλυτο με 3/3 σημεία να περνούν και να πληρώνουν… αδρά.

Στην αναμέτρηση Σλοβενία – Ελβετία επιλέξαμε το «Διπλό» Draw No Bet με 40 ευρώ ποντάρισμα (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) σε απόδοση 1.82 στην BetVictor. Εξίσου «δυνατό» παρουσιάζεται και το over 2.5 στον αγώνα Ισλανδία – Νορβηγία, που το ποντάρουμε 40 ευρώ σε απόδοση 2.14 στην 12Bet.

Στις «Μπόμπες» δύο σημεία ξεχωρίζουν και «ποντάρονται» με 40 ευρώ (να θυμίσουμε πως το max bet είναι 65 ευρώ). Συγκεκριμένα πάμε με τις εκπλήξεις στους αγώνες Καζακστάν – Ιρλανδία και  Ντέρι Σίτι – Κόρκ Σίτι. Στην πρώτη αναμέτρηση το 1Χ πληρώνει 2.31 στην BetVictor και στη δεύτερη το 2Χ προσφέρεται σε απόδοση 1.98 στην 12BET. Με 30 ευρώ ποντάρισμα έχουμε ξεχωρίσει ακόμα ένα σημείο από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πρωταθλήματος. Πρόκειται για το 1Χ στο Φινλανδία – Γαλλία  που παίζεται σε απόδοση 2.33 στην Bet-at-home.

Στην Κατηγορία «Σύστημα» τώρα επιστρέφουμε μετά από «break» 4 ημερών με τέσσερις αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 7 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 49 ευρώ.

Δείτε τα σημεία σε αποδόσεις της Bet365:

Αζερμπαϊτζάν – Ισραήλ 2 (1.98)

Γεωργία – Λευκορωσία Χ (3.25)

Λετονία – Ελλάδα 2 (2.00)

Κολομβία – Ουρουγουάη Over 2.5 (2.40)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top