Ο Δώνης για τον Άρη και την πρόκριση

Υποχρέωση των παικτών του να παίξουν για τη νίκη στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Άρη σχολίασε για τον αυριανό αγώνα, ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης… Xαρακτήρισε ποιοτική ομάδα τους κίτρινους και τα παιχνίδια καθοριστικά σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τη διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου με όλες μας τις δυνάμεις από την στιγμή που πέρσι ήμασταν φιναλίστ. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια από την στιγμή που είναι μονά, κρίνονται στις λεπτομέρειες και τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να έχουμε καλή απόδοση για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. 

Ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες αλλά θεωρώ ότι δεν δείχνει τις δυνατότητες που μπορεί. Εμείς που είμαστε απ’ έξω δεν ξέρουμε το γιατί. Όμως σίγουρα οι ποιοτικοί του παίκτες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. 

Το διάστημα μέχρι και την Κυριακή είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας και πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι και σε καλή κατάσταση για να έχουμε θετικά αποτελέσματα». 

Η προετοιμασία και η αποστολή

Η προετοιμασία των Περιστεριωτών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και εν συνεχεία οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο. Ο Γουέιν Τόμας, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω προβλήματος στη μέση, έκανε θεραπεία και προπόνηση και το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσει και αύριο. Απών είναι επίσης ο Ζουέλα, ο οποίος προετοιμάζεται με την Αγκόλα για το Παναφρικανικό Κύπελλο. 

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Σκόνδρας, Καραμάνος, Νάστος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Τάτος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μήτρογλου, Δημούτσος, Μακρής, Αναστασάκος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Επστάιν, Γιαννούλης

To Top