Ο εισαγγελέας, το γήπεδο και οι αντιδράσεις

Ο Άρης βρίσκεται καθημερινά σε ελεύθερη πτώση. Και μόνο που έφτασε σε σημείο να υπάρχει παρέμβαση εισαγγελέα για να επιχειρήσει μια διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να περάσει την πόρτα των γραφείων δείχνει πολλά…

Μετά την καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την διοίκηση Σκόρδα, η κλήση του προέδρου του ΑΣ Άρης Χάρη Παπαγεωργίου, έδειξε ότι βάσει των διατάξεων του αθλητικού νόμου, ο Ερασιτέχνης αυτήν τη στιγμή είναι υποχρεωμένος να δώσει το γήπεδο στην ΠΑΕ.

Εφόσον επιθυμεί να απoμακρύνει την ΠΑΕ (εάν δεν έχει καταβάλλει το μίσθωμα-ποσοστό του 10-15% βάσει νόμου) θα πρέπει να κάνει αγωγή έξωσης της ΠΑΕ για τη μη καταβολή των μισθωμάτων,αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει… μήνες, ίσως και χρόνο!

Την ίδια ώρα, όμως και με δεδομένες τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών, γίνεται αντιληπτό ότι πέρα από το γράμμα του νόμου, υπάρχει και η σκληρή πραγματικότητα… Οι αρχές είτε πολιτικές, είτε δικαστικές, θα πρέπει να αφουγκράζονται και πολλά άλλα πράγματα, πέρα από σειρές και σελίδες διατάξεων…

Οι ισορροπίες στον Άρη είναι στην κόψη του ξυραφιού, με τον σύλλογο να περνάει τις πιο δύσκολες και πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας του.

To Top