Ο εκατομμυριούχος Ράτκλιφ θέλει τον Ζιντάν για νέο προπονητή στη Γιουνάιτεντ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είπε πρόσφατα για την επανέναρξη της καριέρας του ως προπονητής ότι «τώρα κάνω άλλα πράγματα, αλλά σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στον πάγκο». Ο 51χρονος Γάλλος τεχνικός, ο οποίος δεν έχει προπονήσει ομάδα από τότε που έφυγε από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης το 2021, έχει γίνει ο στόχος προτεραιότητας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη σεζόν.

Η εφημερίδα «The Sun» δημοσιεύει ότι «σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σερ Τζέιμ Ράτκλιφ (ιδιοκτήτης του 27,7% του συλλόγου) ονειρεύεται να προσλάβει τον Ζινεντίν Ζιντάν ως τον επόμενο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Στην Αγγλία τονίζουν ότι η πίεση στον αμφιλεγόμενο Έρικ τεν Χαχ έχει αυξηθεί πολύ μετά την ήττα εντός έδρας από τη Φούλαμ και το «Foot Mercato» ήδη τοποθετεί τον Ζιντάν ως τον βασικό υποψήφιο για να καθίσει στον περιζήτητο πάγκο του «Ολντ Τράφορντ».
Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο εκατομμυριούχος Ράτκλιφ «ελπίζει ότι μπορεί να παρασύρει τον Ζιντάν πίσω στο όμορφο παιχνίδι βάζοντάς τον επικεφαλής της επανάστασης της Γιουνάιτεντ».

Εν τω μεταξύ, ο Ζιντάν έχει συνδεθεί με πιθανή επιστροφή στη Serie A και τη Γιουβέντους ως προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Μαξ Αλέγκρι την επόμενη σεζόν. Ρωτήθηκε αν θα ήθελε να έχει εμπειρία προπονητικής και στην Ιταλία.

«Γιατί όχι, όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Θα ήθελα μια μέρα να γίνω προπονητής στην Ιταλία». Ο 51χρονος ήταν βοηθός προπονητή του Αντσελότι και στη συνέχεια ανέλαβε την κύρια δουλειά σε δύο διαφορετικές περιόδους από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Μάιο του 2018 και ξανά από τον Μάρτιο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2021.

To Top