ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… εκτελεστής Λουίς Πάλμα, το “δέκα το καλό” και η αναγνώριση σε Πάρντιου

Ο Λουίς Πάλμα συνεχίζει με… σπασμένα τα φρένα. Ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής του Άρη στην νίκη μέσα στην Λιβαδειά, σ’ ένα παιχνίδι όπου η κιτρινόμαυρη ομάδα, δεν έχει να καυχιέται για πολλά, όμως στο τέλος κατάφερε να πετύχει τον στόχο: να αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους “8” του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νεαρός επιθετικός από την Ονδούρα ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση και ουσία παίκτες του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό, έχοντας να επιδείξει ένα εξαιρετικό γκολ με… εκτέλεση φάουλ, το οποίο έμελλε να “γράψει” το τελικό σκορ.

“Εκτελεστής” που έφτασε αισίως σε 28 επίσημα παιχνίδια τα… δέκα (10) γκολ και τις επτά (7) ασίστ με την φανέλα του Άρη σε 28 παιχνίδια!! Μια ξεχωριστή στατιστική απεικόνιση της καλής του εμφάνισης στον Άρη. Κι όλα αυτά σε σχεδόν δέκα μήνες από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με τους κιτρινόμαυρους (14/2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα).

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο Πάλμα από τότε που του… ανατέθηκε από τον Άλαν Πάρντιου να χτυπάει τα “στημένα”, έχει προσδώσει ουσία στην ομάδα και στον ίδιο αρκετά θετικά αποτελέσματα.

Και χθες άλλωστε, το δεύτερο γκολ του Άρη ήταν… ποίημα, αποτελώντας μια εξαιρετική  εκτέλεση φάουλ. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Πάλμα αμέσως μετά το γκολ έτρεξε (αφού έδειξε τη φανέλα με το όνομά του) να χαιρετίσει τον Άλαν Πάρντιου, μια και ο τελευταίος πιστώνεται την ουσιαστική του παρουσία με στημένη μπάλα.

 

To Top