ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο εμπαιγμός συνεχίζεται! Άλλα γράφει ο Λάσκαρης, άλλα λέει η Ευσεβίου!

Ο εμπαιγμός της οικογένειας Λάσκαρη συνεχίζεται και θα πρέπει όλοι να έχουν πλέον στο μυαλό τους ότι και ο Νίκος Λάσκαρης και η Τζόρτζια Ευσεβίου παίζουν πολύ απλά “βρώμικο” παιχνίδι στις πλάτες του Άρη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Την ώρα που ο Λάσκαρης με επιστολή του την περασμένη βδομάδα ενημέρωνε πως αποδέχεται την μεταβίβαση των μετοχών σε ποσοστό 60% και αργότερα να δώσει και το υπόλοιπο 30% και πώς θέλει να απεμπλακεί από την ΚΑΕ, η σύζυγός του, Τζόρτζια Ευσεβίου έλεγε άλλα σε κάποιες… τουαλέτες σε καφέ στην Αθήνα! Κι όμως…

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα στο μπλογκ που διατηρεί με την ονομασία “Δικογραφίες”: “Συγκυβερνήτη… για την ομάδα του Αρη Μπάσκετ ψάχνει το ζεύγος Λάσκαρη.

Το αποκάλυψε η ίδια η σύζυγος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Αρης, Τζώρτζια Ευσεβίου, σε μία απρόβλεπτη συνάντηση με τις “Δικογραφίες” σήμερα το μεσημέρι, στο πιό απίθανο σημείο, που θα μπορούσε ποτέ να συμβεί: Στις γυναικείες τουαλέτες ενός Καφέ.

Ολα ξεκίνησαν από μία υπέροχη πορτοκαλί τσάντα Hermes.

Ηταν το πρώτο πράγμα, που πρόσεξα στον προθάλαμο των γυναικείων WC, όπου στεκόταν μιά άγνωστη κοπέλα, που φαινόταν να προσέχει την πανάκριβη τσάντα.

Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε η ιδιοκτήτρια της, που δεν ήταν άλλη από την Τζώρτζια Ευσεβίου, σύζυγο του προέδρου του Αρη Νίκου Λάσκαρη, η οποία απέδειξε ότι, ξέρει να επενδύει τα χιλιάρικα της, όχι μόνον σε επιχειρήσεις, αλλά και σε… τσάντες.

Οπως μάλιστα η ίδια παραδέχτηκε, το συγκεκριμένο μοντέλο “έχει αγοραστεί στο Μόντε Κάρλο”.

Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ: Καλημέρα.Τι θα γίνει με τον κ.Λάσκαρη. Βρέθηκαν τα 200.000 ευρω της εγγυοδοσίας του;

EΥΣΕΒΙΟΥ: Καλημέρα σας. Περιμένουμε ακόμη, για να δούμε τι θα γίνει με την απόφαση της εισαγγελέα. Εαν θα δεχτεί την αίτηση μας για μετατροπή της εγγύησης από χρήματα, σε ενυπόθηκη πληρωμή ή εγγυητική τράπεζας.

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ:Με τον Αρη τι θα γίνει;

ΕΥΣΕΒΙΟΥ: Ψάχνουμε συνιδιοκτήτη, για να μπορέσει να κινηθεί η ομάδα. Είμαστε σε συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους, που θέλουν, ενδιαφέρονται να βάλουν χρήματα. Σε καθε περίπτωση εμείς θα κρατήσουμε ενα μεγάλο ποσοστό των μετοχών. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη. Τις συζητήσεις τις κάνει ο Νικος (Λάσκαρης).

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μα πως θα πουλήσετε μετοχές της ομάδας; Δεν είναι δεσμευμένες με απόφαση του Πρωτοδικείου, μετά από διαδικασία που κίνησε ο Λεττονός, αντίδικος σας;

ΕΥΣΕΒΙΟΥ: Οχι δεν είναι δεσμευμένες. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μπορέσω να ταξιδέψω εγώ στη Ζυρίχη, γιά να ξεμπλοκάρω τα χρήματα εκεί. Αυτό πρεπει να γίνει. Για να δώσουμε και χρήματα στην ομάδα. Γι’αυτό θέλουμε συνεπενδυτή στον Αρη. Για να κινηθεί ομάδα, με τα δικά του κεφάλαια, μέχρι να ξεμπλοκάρουν τα δικά μας. Αλλά αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι δικηγόροι. Εμείς τον Αρη τον αγαπάμε”.

Δεν υπάρχει κάποια άλλη ερμηνεία σε αυτό που ζει ο Άρης από την οικογένεια Λάσκαρη πέρα από τον εμπαιγμό. Οι άνθρωποι παίζουν παιχνίδια στη πλάτη του Άρη, έχοντας δημιουργήσει χρέη στην ομάδα περισσότερα από αυτά που είχε όταν την παρέλαβαν. Στο… κάρδο μπαίνει και η Τζόρτζια Ευσεβίου κι ας έχει ρόλο απλού μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ και καμία νομική ευθύνη για τα χρέη.

To Top