«Ο Εμπαπέ κατά 70-80% τη νέα σεζόν θα παίζει στη La Liga»

Πρόβλεψη για το μέλλον του Κιλιάν Eμπαπέ επιχείρησε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, ο οποίος τόνισε πως η επόμενη σεζόν πιθανότατα θα βρει τον Γάλλο στη La Liga.

Το προηγούμενο καλοκαίρι μπορεί τελικά να μην έκανε ποτέ επίσημη κρούση στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά όσο ο Γάλλος δεν ανανεώνει το μέλλον του θα συσχετίζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως ο 24χρονος αποτελεί εδώ και χρόνια τον διακαή πόθο των Μερένγκες, αν και προς το παρόν οι επαφές τους δεν έχουν τελεσφορήσει. Αυτό ωστόσο μπορεί να αλλάξει το επόμενο καλοκαίρι, με τον Χαβιές Τέμπας να ποντάρει σε… γάμο μεταξύ των δυο πλευρών.

Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, ο πρόεδρος της La Liga τόνισε πως υπάρχουν 70-80% πιθανότητες για τον Εμπαπέ να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, αναζωπυρώνοντας έτσι τα σενάρια μεταγραφής του Γάλλου αστέρα.

«Δεν είναι δεδομένο (σ.σ ότι θα πάει στην Ισπανία το 2024), αλλά σίγουρα είναι ένας προορισμός για εκείνον. Για την επόμενη σεζόν οι πιθανότητες είναι στο 70-80%» απάντησε χαρακτηριστικά ο Τέμπας στο «Movistar».

To Top