ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ενεργός ρόλος του Παπαδόπουλου στο πλευρό Καλαϊτζίδη και ο υποβιβασμός του Πιερικού

Με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο πλευρό του μπήκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου στην τελευταία γενική συνέλευση του Ερασιτεχνη Άρη, ο Άλεξ Κάλας.

Ο Παπαδόπουλος ανήκει και… επίσημα στην “ομάδα” της οικογένειας Καλαϊτζίδη (προ ημερών έδωσε και ραδιοφωνική συνέντευξη, λέγοντας ότι θα βοηθήσει τον Κάλας με την εμπειρία του), έχοντας ενεργό ρόλο.

Πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον Άρη, είχε συμμετοχή στον υποβιβασμό του Πιερικού στην Γ΄Εθνική.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το thessports.gr:

“Η ιστορική ομάδα της Κατερίνης γνώρισε μια πρωτοφανή ξεφτίλα καθώς δεν ορίστηκαν δύο αγώνες της στα πλέι άουτ για μία οφειλή 1.000 ευρώ!

Ένας πρώην παίκτης του Πιερικού και μετέπειτα του Αιγινιακού, ο Δημήτρης Ίτσιος είχε λαμβάνειν χρήματα από τον Πιερικό και συμφώνησε τελικά να πάρει 9.000 ευρώ σε δόσεις.

Η δόση των 1.000 ευρώ δεν πληρώθηκε στην ώρα της, ο ποδοσφαιριστής έκανε καταγγελία και ενεργοποιήθηκαν οι ποινές, με αποτέλεσμα να μην οριστούν οι αγώνες των πλέι άουτ με τον Αιγινιακό και τον Τύρναβο, να αφαιρεθούν από τον Πιερικό 4 βαθμοί και ουσιαστικά να υποβιβαστεί στην Γ΄Εθνική. Ο Πιερικός αποπειράθηκε να επανέλθει και να τελειώσει τα πλέι άουτ, ωστόσο ο Κώστας Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τελικά την αποχώρηση της ομάδας από τα πλέι άουτ.

Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος άφησε υπονοούμενα ότι ο ποδοσφαιριστής καθοδηγήθηκε από τον Αιγινιακό, που ήθελε να ρίξει τον Πιερικό για να σωθεί αυτός, αλλά δεν εξήγησε γιατί δεν πλήρωσε τα 1.000 ευρώ για να αποφύγει η ομάδα της Κατερίνης αυτή την ταπείνωση.

Απομένει να φανεί, αν ο Κώστας Παπαδόπουλος θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στον Άρη απ΄ ότι στον Πιερικό…”

To Top