ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ενθουσιασμένος Βεζένκοφ αποφεύγει τις συγκρίσεις με τον θρύλο Χρίστο Στόιτσκοφ!

Συνειρμικά και λόγω υπηκοότητας η παρουσία του Σάσα Βεζένκοφ στην μπασκετική Μπαρτσελόνα συνδυάζεται με την παρουσία του Χρίστο Στόιτσκοφ στην ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα την δεκαετία του ’90. Ο πρώην παίκτης του Άρη μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του και υπογράμμισε ότι το ΝΒΑ θα το σκεφτεί μετά από δύο χρόνια.

Μιλώντας σε βουλγαρικό μέσο ενημέρωσης ο Βεζένκοφ αναφέρθηκε αρχικά στο μηνιαίο πρόγραμμα που παρακολούθησε στις Ηνωμένες Πολιτείες: “Νιώθω υπέροχα, πέρασα σχεδόν ένα μήνα στις ΗΠΑ. Έδωσα τα πάντα για την καλή δουλειά, τώρα είμαι έτοιμος για λίγη ξεκούραση και μετά από 5-6 ημέρες θα αρχίσω και πάλι προπονήσεις. Νιώθω καλύτερα και τα πόδια μου και τα χέρια μου και από ψυχολογικής άποψης. Ο ατζέντης μου με συμβούλεψε να πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες, με στήριξαν και είπα στον εαυτό μου ότι αφού έχω ελεύθερο χρόνο, γιατί να μην επωφεληθώ”.

Για την Μπαρτσελόνα τόνισε πως “είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Θα αγωνιστώ σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσω τη θέση μου. Θα συνεργαστώ με θρύλους όπως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, καθώς και άλλους σημαντικούς παίκτες. Μπορώ να μάθω κάθε μέρα και θα δείξω ότι μπορώ να διαχειριστώ και το πιο υψηλό επίπεδο”.

Για τη… σύγκριση με τον Στόιτσκοφ είπε ότι ‘δεν μπορώ να είμαι τόσο διάσημος όσο ο Χρίστο Στόιτσκοφ, αυτός είναι ένας θρύλος του βουλγαρικού και του παγκόσμιου αθλητισμού”.

Για το ΝΒΑ είπε ότι “δεν αισθάνομαι έτοιμος για το ΝΒΑ, είναι ένας άλλος κόσμος. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου. Μετά το δεύτερο χρόνο μπορεί να πάω στο ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν με ενθουσιάζει αυτή τη στιγμή. Με ενθουσιάζει η Μπαρτσελόνα”.

To Top