Ο ενιαίος Άρης χαιρετίζει τη δημιουργία του PRESSARIS.gr

Είμαστε στον αέρα! Το PRESSARIS.gr είναι πλέον εδώ, έτοιμο να προσφέρει όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση για τα θέματα του Άρη. Αυτή την προσπάθεια, που μόλις ξεκίνησε, χαιρέτισαν με θέρμη οι θεσμικοί εκπρόσωποι του ενιαίου Άρη, τους οποίους και ευχαριστούμε για την τιμή που μας επιφύλαξαν.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, οι πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, και της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, δήλωσαν την στήριξή τους σε αυτό το νέο εγχείρημα, που σκοπό έχει να αναδείξει την ειδησεογραφία του συλλόγου.

Δική μας επιθυμία και υπόσχεση είναι να ανταποκριθούμε στις ευχές τους, αλλά και στις προσδοκίες της μεγάλης οικογένειας του Άρη για έγκυρη και άμεση ενημέρωση.

 

Χαιρετισμός του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη:

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας! Ως ΠΑΕ Άρης αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχουν μέσα ενημέρωσης που θα προβάλλουν την πραγματικότητα σε σχέση με τη συνολική δράση και το έργο του συλλόγου.

Ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με πολύ κόσμο στο πλευρό του. Ο κόσμος αυτός ενδιαφέρεται και νοιάζεται για τον Άρη, άρα η ανάγκη της πολύπλευρης ενημέρωσης υφίσταται.

Περιμένουμε, λοιπόν, από το δικό σας μέσο τη σωστή προσέγγιση των γεγονότων, με πρωταρχικό γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση του κόσμου. Η έγκυρη και σωστή ενημέρωση θα βοηθήσει στη συνδρομή της επίλυσης των προβλημάτων που υπάρχουν στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.

Με δεδομένο ότι οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες και το κοινό, ο κόσμος, όλοι, βιώνουν μια σκληρή πραγματικότητα, η σωστή ενημέρωση των γεγονότων μπορεί να αποτρέψει τον αποπροσανατολισμό, τη σύγχυση και την υπερβολική φόρτιση.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας και εύχομαι να σας… “αναγκάσουμε” να γράφετε μόνο για επιτυχίες».

 

Χαιρετισμός του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη:

«Ο Άρης έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να διοικείται από τον κόσμο του, που είναι το “Α” και το “Ω” στον σύλλογο.

Υπάρχει και μια άλλη πραγματικότητα, που βιώνει η χώρα και αφορά την οικονομική κρίση. Είναι μια άσχημη συγκυρία και για τον σύλλογο, που “ζει” μέσα από τον κόσμο του.

Τα συγκεκριμένα δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο σύλλογος έχει ανάγκη από τα νέα Μέσα που δημιουργούνται και τη δυναμική που αυτά θα αναπτύξουν. Αυτό γιατί μέσα από αυτή την προσπάθεια, οι φίλαθλοι του Άρη θα ενημερώνονται ορθότερα και θα είναι σε θέση – γνωρίζοντας την αλήθεια – να έρχονται κάθε μέρα όλο και περισσότεροι κοντά στον σύλλογο.

Η ΚΑΕ Άρης χαιρετίζει αυτή την ειλικρινή προσπάθεια που ξεκινάει το PRESSARIS.gr και θα την στηρίξει με όλα τα μέσα που διαθέτει, ώστε οι φίλαθλοι της ομάδας να δέχονται αντικειμενική πληροφόρηση, η οποία και θα οδηγήσει στην σωστότερη κρίση τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι το μέλλον του Άρη βρίσκεται στα χέρια όλων των φιλάθλων του…».

 

Χαιρετισμός του προέδρου του ΑΣ Άρης, Νίκου Παπαδόπουλου:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους συνεργάτες του PRESSARIS.gr. Η εξέλιξη που υπάρχει στα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια όπου από τον έντυπο Τύπο πηγαίνουμε στον ηλεκτρονικό, οδηγεί και τα μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας σε μια προσπάθεια προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Χαιρετίζω αυτή τη προσπάθεια που κάνετε. Περιμένουμε αντικειμενική και σωστή ενημέρωση και καλόπιστη κριτική προς τον Άρη μας, γιατί αυτό ζητάει ο κόσμος, ο οποίος πραγματικά έχει το κριτήριο στο ποιος κάνει σωστά τη δουλειά του, ποιος ενημερώνει, ποιος ασκεί κριτική εκεί που πρέπει και όταν πρέπει.

Όλες αυτές οι παράμετροι θεωρώ ότι θα υπάρχουν στη δική σας προσπάθεια και αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη ενημέρωση».

 

Χαιρετισμός του προέδρου της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννη Γρανούζη:

«Πριν τη δημιουργία της Λέσχης Φίλων Άρη και τη συνειδητοποίηση από όλους ότι εμείς, οι φίλαθλοι, καθορίζουμε την τύχη της ομάδας μας και λαμβάνουμε τις σημαντικότερες αποφάσεις για αυτήν, ο Άρης μας είχε εμφανές πρόβλημα από την προπαγάνδα ΜΜΕ προσκολλημένων σε άλλες ομάδες.

Είμαι χαρούμενος που βλέπω να δημιουργούνται διαρκώς νέες πηγές πληροφόρησης του Αρειανού κόσμου. Είναι επίσης ενθαρρυντικό ότι τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την ίδρυση της Λέσχης Φίλων Άρη, τα ΜΜΕ προβάλλουν τον Άρη πολύ περισσότερο απ’ ό,τι στο παρελθόν.

Χαιρετίζω την προσπάθειά σας, ελπίζω το PRESSARIS.gr να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις που έχουν οι φίλαθλοι του Άρη και είμαι σίγουρος ότι τα μέλη της Λέσχης θα αναγνωρίσουν και θα επιβραβεύσουν την ειλικρινή και αμερόληπτη προσπάθεια σας για ενημέρωσή τους.

Από την πλευρά μας, η αντιμετώπιση του PRESSARIS.gr από τη Λέσχη Φίλων Άρη θα είναι κοινή με αυτή που υπάρχει απέναντι σε όλα τα ΜΜΕ που προωθούν την ιδέα του Άρη, ενθαρρύνουν τη συμμετοχή του κόσμου μας και φροντίζουν για την αντικειμενική και πολύπλευρη ενημέρωσή τους».

To Top