Ο… ενοχλήμενος για το Αρειανιλίκι Μπουτάρης, η απάντηση που πήρε και τα νέα ερωτήματα

Ο Γιάννης Μπουτάρης ευαισθητοποιήθηκε μετά από αρκετές ημέρες και έδειξε… ενοχλημένος για τις ραδιοφωνικές βολές που δέχθηκε σχετικά με την στάση που κράτησε στο θέμα της νέας Τούμπας και την ταχύτητα αλά… Μπολτ που επέδειξε για να παραβρεθεί στο “Μακεδονία Παλλάς”, “χορεύοντας” στο… ντέφι του μεγαλοεπιχειρηματία που τα “σκουπίζει” όλα, ακόμη και τις συνειδήσεις κάποιων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοτικός σύμβουλος Σωκράτης Δημητριάδης καυτηρίασε στο Yellow Radio 92,8 τη στάση του δημάρχου, ο οποίος θυμάται αλά καρτ πότε είναι Αρειανός, μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στις σχέσεις… υποτέλειας των φορέων απέναντι στον Σαββίδη και ζήτησε να αφυπνιστεί η κιτρινόμαυρη οικογένεια (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης φανερά… ενοχλημένος γιατί του ασκήθηκε κριτική επί πραγματικών γεγονότων, προσπάθησε να αντλήσει δύναμη από το παρελθόν και να επικαλεστεί το… Αρειανιλίκι του. Όπως σημείωσε, στο “Μακεδονία Παλλάς” έγινε μια συνάντηση όλων των επισήμων αρχών για το συγκεκριμένο θέμα, εκτοξεύοντας πυρά προς τον Δημητριάδη που τον αποκάλεσε «δήθεν Αρειανό»:  «Ζητώ από τον κ. Δημητριάδη που με λέει δήθεν Αρειανό να πει πόσα λεφτά έβαλε τα τελευταία χρόνια στον Άρη».

H απάντηση του Δημητριάδη σηκώνει εκ νέου πολλά ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσει ο Μπουτάρης και φυσικά να αποδείξει ως δήμαρχος ότι στέκεται επί ίσοις όροις απέναντι σε όλους τους πολίτες-φιλάθλους. Όπως απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος στον δήμαρχο πριν από λίγο: “Είναι λυπηρό να θεωρεί ο Δήμαρχος ότι κάποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο φιλαθλος μίας ομάδας, ανάλογα με το “πόσα λεφτά έχει βάλει”.
Να θυμίσω στον Δήμαρχο ότι δεν κάνουμε αγώνα για το ποιος είναι καλύτερος χορηγός στην ομάδα που υποστηρίζει, αλλά το ποιος μπορεί να είναι πιο χρήσιμος για αυτήν την πόλη…

Ας πει ο Δήμαρχος που στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία κατηγορούσε τους Παοκτσηδες αλλά σήμερα λέει, προφανώς λόγω προεκλογικής περιόδου, ότι είναι πιο ΠΑΟΚ από τους τετελευταίους , και στους Τουμπιώτες που ποτέ δεν ρώτησε, αν έδωσε εντολή εδώ και δύο εβδομάδες να ξεκινήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου τον σχεδιασμό αυτών που έταξε, πόσος χρόνος απαιτείται για να γίνουν ΦΕΚ, τι καθυστέρηση θα υπάρξει λόγω της αρχαιολογίας, που γνωρίζει πολύ καλά από το Μετρό και τι απαιτείται για να γκρεμίσει ένα σχολείο. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν είναι οπαδικό να λες την αλήθεια…”.

 

To Top