ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο επίσημος Άρης για τη σημερινή επίσκεψη στην Sportexpo (photos)

Για δεύτερη ημέρα αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη έδωσε το παρών στην Sportexpo, με τους «κίτρινους» ν’  αποκαλύπτουν το ταλέντο τους και με την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και στελεχών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ έδωσε το «παρών» και σήμερα στην έκθεση αθλητικών ειδών και εξοπλισμού «Sportexpo Marathon 2016», που διεξάγεται από τις 31/03 έως τις 02/04 στη ΔΕΘ.

Οι Ανδρέας Τάτος, Σέρχιο Κόκε, Αντώνης Καπνίδης, Γιάννης Σιδεράκης, Μάρκος Ντούνης και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, συνοδευόμενοι από τους Γρηγόρη Κάκαλη και Γιάννη Μιχαλήτσο, παραβρέθηκαν στο περίπτερο της ΓΓΑ, μετά από σχετική πρόσκληση, ενώ ακόμη επισκέφτηκαν τόσο το περίπτερο της Stoiximan, του μεγάλου χορηγού της ομάδας μας (τους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan, Κώστας Γαλανόπουλος) όσο και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο περίπτερο της ΓΓΑ έδειξαν το ταλέντο τους στο μπάσκετ, σουτάροντας με ιδιαίτερα ευστοχία σουτ τριών πόντων».

To Top