ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο επιδραστικός Πάλμα και οι αριθμοί του

Ο Λουίς Πάλμα αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν για τον Άρη μέσα στις επόμενες ώρες και οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη ενός ποδοσφαιριστή, που ήταν ιδιαίτερα επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Ονδουριανός ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και με τις επιδόσεις του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μετρώντας 17 γκολ και 11 ασίστ, δηλαδή συμμετοχή σε 28 γκολ.

Τη φετινή σεζόν ο Πάλμα συμμετείχε στα πέντε από τα έξι τέρματα, που σκόραρε η ομάδα, σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν είχε συμμετοχή μόνο στο γκολ του Μορόν επί του ΟΦΗ.  

Ο Άρης καλείται να εντοπίσει παίκτη ή παίκτες που θα μπορούν να αναπληρώσουν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή και θα προσφέρουν τα νούμερά του, κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο Πάλμα προσέφερε το κάτι παραπάνω με τα γκολ, τις ασίστ, την απειλή από τα στημένα (φάουλ, κόρνερ) και οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν, ξοδεύοντας σωστά τα χρήματα που θα εισπράξουν από τη Σέλτικ να κάνουν σωστές και στοχευμένες κινήσεις (Σουλεϊμάνοφ και ό,τι άλλο προκύψει), ώστε να καλύψουν το κενό του Ονδουριανού. 

To Top