ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο επιπλέον λόγος για να έρθει ο κόσμος στο αυριανό φιλικό είναι ο 19χρονος γκαρντ Τσιρογιάννης

Εκτός του φιλανθρωπικού σκοπού για την οικονομική βοήθεια στον Δημήτρη, ο κόσμος του Άρη έχει έναν επιπλέον λόγο για να δώσει το παρών στο αυριανό φιλικό στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον Ερμή Λαγκαδά (Τετάρτη, 18.00, Παλέ) σε ένα φιλικό… ζωής για τον φίλαθλο του Άρη, Δημήτρη, με τα έσοδα του αγώνα να διατίθενται για την ανάρρωσή του μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν δύο χρόνια.

Εκτός του φιλανθρωπικού σκοπού, που αποτελεί και τον λόγο διεξαγωγής του φιλικού, οι φίλοι του μπάσκετ και κυρίως του Άρη έχουν έναν εξτρά λόγο για να έρθουν στο Παλέ, εκεί όπου θα παραβρεθεί και ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης.

Αυτός ο λόγος ονομάζεται Κωνσταντίνος Τσιρογιάννης. Πρόκειται για τον 19χρονο, διεθνή μέχρι πρότινος με την Εθνική εφήβων, γκαρντ του Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος βρίσκεται υπό την εποπτεία της ΚΑΕ Άρης και τον οποίο παρακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων».

Ο Κωνσταντίνος Τσιρογιάννης με τον πρώην προπονητή του Ερμή Λαγκαδά, Δημήτρη Τσούρμα (αριστερά), το καλοκαίρι του 2018

Ο ταλαντούχος πλέιμεϊκερ ύψους 1,95μ., ο οποίος είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων του 2017, ανήκει από το καλοκαίρι στον Ερμή -η ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Β’ Εθνικής- όντας έως τώρα ο δεύτερος σκόρερ του με 14 πόντους κατά μέσο όρο σε 14 παιχνίδια με 19 τρίποντα σε σύνολο.

Μάλιστα, ο παίκτης κάνει ατομικές προπονήσεις βελτίωσης με τον γυμναστή της ΚΑΕ Άρης, Παναγιώτη Ζάλογγο, ενώ και το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» ενημερώνεται για την εξέλιξη του Τσιρογιάννη, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (αρχικά με τον Πιερικό Αρχέλαο και τώρα με τον Ερμή) δείχνοντας πολύ καλές προοπτικές.

Ο Άρης τσεκάρει από κοντά τον φέρελπι γκαρντ και εφόσον οι ιθύνοντες του κρίνουν ότι μπορεί να δοκιμαστεί στην ανδρική ομάδα, τότε είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και να μετρήσει τις δυνάμεις του και τις ικανότητές του σε ανώτερο επίπεδο.

Να σημειωθεί ωστόσο πως ο Πιερικός Αρχέλαος το καλοκαίρι ανέφερε επισήμως πως «ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή Κωνσταντίνου Τσιρογιάννη για ένα χρόνο (υποσχετική) στον Ερμή Λαγκαδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Εκτός από την συμμετοχή του στην ανδρική ομάδα του Ερμή Λαγκαδά, θα συμμετέχει στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης υπό την επίβλεψη του κόουτς Αγγέλου και του προπονητικού του επιτελείου».

To Top