ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο επόμενος προπονητής του Άρη πρέπει να ξέρει αν θα φτιάξει ομάδα με ή χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Άρης θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα πορευτεί στο θέμα προπονητή. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα πορευτεί η ομάδα, με ή χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών.

Μέρος “ευθύνης” για το ότι ο Άρης παλεύει για την παραμονή του εδώ και τέσσερα χρόνια έχει το απαγορευτικό μεταγραφών, που εμποδίζει την ομάδα να προχωρήσει σε πιο ορθολογικές επιλογές παικτών.

Όλοι ανεξαιρέτως οι προπονητές του Άρη που έφτιαξαν ομάδες υπό καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών, στο τέλος κάθε σεζόν ήταν στο… αμήν γιατί έπρεπε να διαχειριστούν παίκτες που στην πλειοψηφία τους από ένα σημείο και μετά ήταν (ή έγιναν) αδιάφοροι, γιατί δεν είχαν την πίεση της αντικατάστασής τους.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ο επόμενος προπονητής του Άρη θα απαιτήσει να λυθεί το απαγορευτικό μεταγραφών, ώστε να έχει ευελιξία στις επιλογές του. Προφανώς ανάμεσα σε αυτούς τους προπονητές (θα) είναι και ο Καμπερίδης, ο οποίος βίωσε και άντεξε πράγματα και καταστάσεις φέτος που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το έκανε.

Ο επόμενος προπονητής του Άρη πρέπει να ξέρει αν θα φτιάξει ομάδα με ή χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών πριν αποδεχθεί ή όχι την πρόταση των κίτρινων. Τόσο απλά…

To Top