ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ερέρα έριξε το… γάντι σε παλιούς και νέους!

Ο Πάκο Ερέρα σημείωσε στην ατζέντα του ουκ ολίγα πράγματα φεύγοντας από το προπονητικό κέντρο του Μαριενβέλντε και το χθεσινό φιλικό, το δεύτερο της σεζόν με την Ντε Γκράαφσαπ και στις δηλώσεις του έριξε το… γάντι σε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές. Ξεκάθαρο το μήνυμα.

Ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ότι τα φιλικά δίνουν την ευκαιρία σε όλους. Για να δείξουν και να αποδείξουν ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης του και φυσικά ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας στην χρονιά της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Φρόντισε πάντως στις δηλώσεις του να είναι ξεκάθαρος: κανείς δεν είναι σίγουρος για την ενδεκάδα, κανείς δεν παίρνει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του!

Η ατάκα του Ερέρα για τους νέους που πρέπει να παλέψουν για να πάρουν τη θέση των παλιών “ζυγίζει” πάρα πολλά. “Χρησιμοποιήσαμε τους ίδιους παίκτες γιατί πέρσι ήταν από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στην κατηγορία. Τα καινούρια παιδιά θα πρέπει να το δείξουν για να πάρουν θέση βασικού μέσα από την προπόνηση, να συνεχίζουν να δουλεύουν” είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι θα παίζουν όσοι είναι καλύτεροι και όχι εκείνοι που ήρθαν με μεταγραφή ή είναι Ισπανοί κτλ.

Ιδού η Ρόδος λοιπόν. Για παλιούς και νέους.

To Top