ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ερέρα αποφασίζει για Πλατέλλα, ο… ΟΦΗ περιμένει

Την περίπτωση του Βαγγέλη Πλατέλλα εξετάζει σοβαρά ο ΟΦΗ, την ώρα που ο Πάκο Ερέρα καλείται  να αποφασίσει αν θέλει τον 29χρονο εξτρέμ στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Ισπανός προπονητής έχει ζυγίσει όλα τα δεδομένα αναφορικά με τις πτέρυγες της επίθεσης και έχει δώσει το “ΟΚ” στον Θοδωρή Καρυπίδη να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Νικολά Ντιγκινί. Εφόσον αποκτηθεί ο Γάλλος, θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις για τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κρήτη, ο ΟΦΗ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σχετικά με την παραμονή του στον Άρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την μεγαλόνησο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, οι Κρητικοί θα κάνουν προσπάθεια για να τον κάνουν δικό τους, αν και μπαίνει θέμα στο αν ο παίκτης μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Βαγγέλης Πλατέλλας ήταν από τους παίκτες που φέτος ξεχώρισαν με την παρουσία τους βοηθώντας στα μέγιστα στην άνοδο του Άρη.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ΠΑΕ θα κοιτάξει με μεγάλη προσοχή την περίπτωσή του, καθώς σέβεται την προσφορά του Έλληνα εξτρέμ.

To Top