ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ερέρα και η διαχείριση μίας πρωτόγνωρης κατάστασης για τον φετινό Άρη…

Κατά τα ψέμματα, ο φετινός Άρης δεν είχε… μάθει στην ήττα και αυτή που προηγήθηκε στα Γιάννενα χρίζεις ιδιαίτερης μεταχείρισης από τον Πάκο Ερέρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός καλείται λοιπόν να “αδειάσει” το μυαλό των παικτών του, που μετά από τρεις σερί νίκες, βίωσαν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Από το κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού στον προβληματισμό για την μέτρια έως κακή εμφάνιση, που οδήγησε σε μία άδικη όμως ήττα, με τον τρόπο που ήρθε, καθώς και η ατυχία για τον Άρη έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Πλέον, αυτό που μένει να φανεί και ίσως είναι και το πλέον σημαντικό, είναι το πως θα αντιδράσει ο Άρης σε αυτή την πρωτόγνωρη για τον ίδιο φέτος κατάσταση. Της σωστής διαχείρισης μίας ήττας και στην άμεση επιστροφή στις νίκες.

Το ματς της Τούμπας είναι μία πολύ ευκαιρία για να αποκτήσουν και πάλι οι παίκτες του Άρη τη χαμένη τους ψυχολογία, καθώς ακολουθεί ένα σημαντικό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να δείξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, πως δεν επηρεάστηκαν σημαντικά από την ήττα κόντρα στον ΠΑΣ και μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.

To Top