ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ερέρα ξεκαθαρίζει σήμερα με την αποστολή τις σκέψεις του για Τούμπα!

Πιο ασφαλή συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Άρης αύριο στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, αν και θα είναι για το Κύπελλο, θα υπάρξουν σήμερα στην δεύτερη και τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας του Άρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να έφερε κατήφεια και προβληματισμό, ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να την ξεπεράσουν άμεσα και να εμφανιστούν πλήρως έτοιμοι αύριο στην Τούμπα. Η απόφαση του Πάκο Ερέρα για ροτέισον είναι ειλημμένη από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας, πριν τον αγώνα των «Ζωσιμάδων».

Ωστόσο δεν θα είναι μαζικό, όπως αρχικά φαντάστηκαν κάποιοι. Κι αυτό διότι θα επρόκειτο για ένα μεγάλο ρίσκο, με άγνωστες συνέπειες για την ομάδα, που δεν είναι ακόμα έτοιμη και κυρίως οι εναλλακτικές επιλογές δεν έχουν ρυθμό στο παιχνίδι τους, καθώς είτε είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στα πρώτα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, είτε και καθόλου.

Ο Ισπανός έχει «λοκάρει» σε ποιες θέσεις θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Για παράδειγμα θεωρείται βέβαιη η παρουσία του Ούγκο Σόουζα στο κέντρο της άμυνας, πιθανότατα έχοντας στο πλευρό του τον Μεργκίμ Μάβραϊ, στο επίσημο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα». Παράλληλα, βασικός θα αγωνιστεί ο Μανώλης Σιώπης στη μεσαία γραμμή, όπως και ο Θωμάς Ναζλίδης στην επίθεση.

Τα δύο άκρα της άμυνας, εκτός απροόπτου θα καλυφθούν από τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και  Άλεξ Μενέντεθ, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Πιθανή η παρουσία στο αρχικό σχήμα και του Μπάμπη Παυλίδη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ποιοι από τους λεγόμενους βασικούς θα παίξουν και αύριο, από το ξεκίνημα του αγώνα.

To Top