ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ερασιτέχνης Άρη για το ασημένιο των νεανίδων και τα συγχαρητήρια

Στην κατάκτηση της 2ης θέσης από τις νεανίδες του Άρη αναφέρθηκε ο Ερασιτέχνης Άρη.

Αναλυτικά:

“Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί του Παναθηναϊκού με σκορ 62-43, οι νεάνιδες του ΑΡΗ ήρθαν δεύτερες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2015-2016 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Οι «κίτρινες» κατέκτησαν τη δεύτερη θέση με εννέα βαθμούς, τέσσερις νίκες και μία ήττα και με πόντους 333-202, σε τριπλή ισοβαθμία με τον Πρωτέα Βούλας και τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, η Έλενα Τσινέκε είναι εντός της  καλύτερη 5αδας του Πρωταθλήματος, μετά από ψηφοφορία των προπονητών που συμμετείχαν σε αυτό.

Παράλληλα, η Έλενα Τσινέκε ήταν δεύτερη σκόρερ του πρωταθλήματος με 74 πόντους, η Κατερίνα Τσινέκε ήταν έβδομη σκόρερ με 54 πόντους και η Σοφία Αντωνιάδου ήταν δέκατη σκόρερ με 52 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΑΡΗ αγωνίστηκε με τέσσερις πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς η Μαρία Κατσαμούρη, η Βάσως Παπαρδέλα, η Βιβή Ιγγλέζου και η Τατιάνα Τζιότζιου, έμειναν στην Θεσσαλονίκη εν όψει των Πανελληνίων εξετάσεων.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ συγχαίρει την ομάδα των κοριτσιών, τους προνπονητές αλλά και τους υπεύθυνους του τμήματος για την επιτυχία τους!.

 

Δεκάλεπτα: 14-17, 38-28, 51-37, 62-43

Διαιτητές:Τσαρούχα-Κωνσταντινόπουλος

ΑΡΗΣ(Μαρβάκης-Ατακτίδης): Τσινέκε Έλενα 26(1),Αντωνιάδου Σοφία 16(3),Τσινέκε Κατερίνα 13,Θωμόγλου 3(1), Βαντσιούρη 2, Μπουντούκα 2, Σικαλίδου, Γκρίτζαλη,Γιαννουσίου.

Παναθηναϊκός(Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Κασδαγλή 7(1), Βελούδη, Στούπα 6, Φρίμα, Καββάδα 8(2), Παπαγεωργοπούλου 1, Καράντζαλου 4, Σελούλη, Εζέτζα 7, Πράπα 8, Κακούρη, Τσέτα 2.

To Top