ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ερασιτέχνης για τη νέα αίθουσα πυγμαχίας-“στολίδι” στο Χαριλάου

Ανακοίνωση σχετικά με το νέο του “στολίδι”, την αίθουσα πυγμαχίας του Α.Σ. Άρης, που πλέον από την Κυριακή φέρει το όνομα “Μιχαήλ Μπογδάνος” εξέδωσε σήμερα ο Εραιστέχνης.

Όπως ενημέρωσε, λοιπόν, ο Α.Σ.:

“Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η καρδιά της ελληνικής πυγμαχίας χτυπούσε στο ¨Κλεάνθης Βικελίδης¨. Σε μια σεμνή τελετή όπου παρευρέθη αρκετός κόσμος ,οι άνθρωποι της πυγμαχίας του ΑΡΗ τίμησαν τον ιδρυτή και επί 30 χρόνια προπονητή του τμήματος Μιχαήλ Μπογδάνο, ονομάζοντας το γυμναστήριο πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ σε ¨αίθουσα πυγμαχίας Μιχαήλ Μπογδανος¨.

Οι προπονητές Γκαβέζος Γιώργος και Κωστίδης Στέργιος όπως και ο έφορος του τμήματος Δημαρέλης Ανδρέας ,αφού αναφέρθηκαν με λίγα λόγια στην μεγάλη ιστορία του τμήματος ,απένειμαν τιμητική πλακέτα στον μεγάλο δάσκαλο ,Μιχάλη Μπογδάνο , όπως και στους χορηγούς που βοήθησαν στην ανακαίνιση του γυμναστηρίου.

Την ονομασία του γυμναστηρίου τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Α.Σ ΑΡΗΣ, κ. Ψηφίδης Ιωάννης , μέλη του Δ.Σ του ΑΡΗ ,ο Γεν.Γρ. της Ε.Ο.Πυγμαχιας Τρικαλιώτης Περικλής , εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας (Α.Ι.ΒΑ) Παναγιωτόπουλος Νίκος, προπονητές και παράγοντες αθλητικών σωματείων ,αθλητές και φίλοι της πυγμαχίας”.

To Top