Ο Ερασιτέχνης δίνει διευκρινήσεις για την κατάσταση στο κολυμβητικό

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης δίνει διευκρινήσεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Το κολυμβητικό τμήμα είναι το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Επίσης, είναι η πρώτη κολυμβητική ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα και μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες πανελληνίως.

Το τμήμα τα τελευταία έξι χρόνια δομείται μ΄ έναν γενικό αρχηγό, τρεις εφόρους, έντεκα προπονητές, γυμναστές, διατροφολόγο, ορθοπαιδικό, εργοφυσιολόγο, ενώ κάθε μήνα πραγματοποιεί οικονομικά εκκαθάριση στα γραφεία του συλλόγου και τα τελευταία έξι έτη ουδεμία πληρωμή δεν πραγματοποιείται από στελέχη του κολυμβητικού τμήματος, παρά μόνον από το κεντρικό ταμείο του συλλόγου.

Το κολυμβητικό τμήμα δραστηριοποιείται στο Εθνικό και στο Ποσειδώνιο, καθώς και στο κολυμβητήριο της Νεάπολης μόνο!!

Οι συνδρομές των αθλούμενων κολυμβητών προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τις αμοιβές των οδοιπορικών ολόκληρου του προπονητικού τιμ. Κάθε κακόβουλη αναφορά στο κολυμβητικό τμήμα πλήττει βάναυσα το ιστορικότερο τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗ, προσβάλλει τους γονείς, αλλά και τα παιδιά που καθημερινά συρρέουν στα δημόσια κολυμβητήρια για να μάθουν κολύμβηση, αλλά και ν΄ ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό”.

To Top