ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ερασιτέχνης κινητοποιείται για τη συνάντηση με τους “επιφανείς” Αρειανούς

Ο Ερασιτέχνης Άρης έχει ήδη αρχίσει να στέλνει “προσκλητήρια” σε “επιφανείς” Αρειανούς, πρώην παράγοντες και πρώην χρηματοδότες, προκειμένου να συναντηθούν όλοι μαζί και να βρουν μια λύση για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ.

Κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή, από την οποία θα προκύψει ένα αποτέλεσμα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η ομάδα των Αρειανών επιχειρηματιών που εκπροσωπείται από τους Παναγιώτη Καπάζογλου και Παύλο Ζουλιάμη εξακολουθεί να έχει την θέληση να συνδράμει οικονομικά με 300-350 χιλιάδες ευρώ ετησίως για τέσσερα χρόνια, αναλαμβάνοντας να καλύψει χρέη περίπου 2,3-2,5 εκατ. ευρώ.

Είναι μια κίνηση που σαφώς λύνει μεγάλο μέρος του προβλήματος, όχι όμως εξ ολοκλήρου, κι αν αυτή η κίνηση δεν συνοδευτεί από την συνδρομή στην αποπληρωμή των χρεών από αυτόν που τα δημιούργησε, δηλαδή το Νίκο Λάσκαρη, τότε πολύ δύσκολα θα βγει ο Άρης από το αδιέξοδο.

Ο Ερασιτέχνης προχωράει στη συνάντηση επιφανών Αρειανών με στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια των επιχειρηματιών που έχουν ήδη βγει μπροστά, αυτός είναι ο στόχος, ώστε να καταφέρει έστω και με μικρά βήματα, να αρχίσει να λειτουργεί και πάλι η ΚΑΕ Άρης.

To Top