Ο Ερικσεν μιλούσε με τους προπονητές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν, δήλωσε πως είχε συνομιλίες με «κάθε» προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την διάρκεια της θητείας του στην Τότεναμ, προτού ενταχθεί τελικά στον σύλλογο με ελεύθερη μεταγραφή από την Μπρέντφορντ τον Ιούλιο.

Ο Έρικσεν πέρασε σχεδόν επτά σεζόν με τους «Σπερς» μεταξύ 2013-2020 και έκανε περισσότερες από 300 εμφανίσεις με τους Λονδρέζους. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τέσσερις προπονητές και συγκεκριμένα, τον Ντέιβιντ Μόγιες, τον Λούις φαν Γκάαλ, τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Δανός άσος, ο οποίος έφυγε από τους Σπερς για να ενταχθεί στην Ίντερ το 2020, είπε την περασμένη εβδομάδα ότι το όραμα του νέου προπονητή της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, για τον σύλλογο ήταν ένας μεγάλος παράγοντας προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα.

«Όταν ήμουν στους Σπερς μιλούσα με κάθε προπονητή που ήταν εδώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δω ποια ήταν η κατάσταση», είπε στους δημοσιογράφους ο Έρικσεν και συνέχισε: «Αλλά ήμουν στους Σπερς εκείνη την εποχή και πραγματικά δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου να παίζει σε άλλη αγγλική ομάδα. Για εμένα, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήμουν στους Σπερς για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήθελα να δοκιμάσω κάτι στο εξωτερικό, οπότε πήγα στην Ίντερ και κατέληξα να περάσω υπέροχα».

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, τόνισε ότι είναι πρόθυμος να παίξει όπου του ζητήσει ο Τεν Χαγκ και πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παίξει δίπλα στον Μπρούνο Φερνάντες, του οποίου το στυλ μοιάζει πολύ με το δικό του: «Πριν έλθω, μίλησα στον Τεν Χαγκ για το πώς με βλέπει ως παίκτη και πού με βλέπει. Αυτός βγάζει την ομάδα και επιλέγει ποιος θα ξεκινήσει, και μετά από εκεί και πέρα προσαρμόζεσαι με όποιον και να παίξεις. Αλλά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα να παίζω με τον Μπρούνο».

Η Γιουνάιτεντ αρχίζει την νέα σεζόν, εντός έδρας, κόντρα στην Μπράιτον, στις 7 Αυγούστου.

To Top