ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ερμής Ξενόφος γράφει στο PRESSARIS: CAS-ΑΡΗΣ να γουστΑΡΗΣ!!

Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης δικαίωσε πανηγυρικά τον Άρη και αποκατέστησε την τάξη στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και στις συνειδήσεις όλου του φιλοθεάμονος κοινού.

Του Ερμή Ξενόφου

Σκευωρία

Δύο εγχώριες επιτροπές, η επιτροπή Δεοντολογίας καθώς και η αντίστοιχη της Εφέσεων, προσπάθησαν με ύπουλο και ανήθικο τρόπο να «τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί» την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να την πλήξουν με χαλκευμένες κατηγορίες. Μία κατασκευασμένη σκευωρία που στήθηκε ξεκάθαρα εντέχνως με απώτερους πονηρούς σκοπούς, καθώς η υπόθεση Λάσκοφ αφορούσε περιστατικό του 2018 και ανασύρθηκε από τα συρτάρια στα μέσα του 2021! Συν τοις άλλοις η τιμωρία επιβλήθηκε για τη σεζόν 2021-2022 και όχι την ίδια σεζόν που «ανακαλύφθηκε» δηλαδή εκείνη του 2020-2021! Την τελευταία ημέρα λειτουργίας τους μάλιστα, τα μέλη της προηγούμενης πλέον Επιτροπής Εφέσεων εξέδωσαν την ντροπιαστική για την αθλητική δικαιοσύνη απόφαση της άδικης τιμωρίας του Άρη, σαν ένα αποχαιρετιστήριο «δωράκι» στους ηθικούς αυτουργούς της όλης σκευωρίας!!

Συκοφαντία και προπαγάνδα

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, διασύρονταν το όνομα του Άρη σε όλα τα κατευθυνόμενα και μη αθλητικά ΜΜΕ, για ένα αδίκημα που ποτέ δεν διέπραξε, για μια πλαστογραφία που δεν είχε καμία ευθύνη, κανένα λόγο και κανένα συμφέρον να διαπράξει. Μέρα νύχτα ανυπόγραφα και ενυπόγραφα άρθρα συκοφαντούσαν το «Θεό του πολέμου», χαρακτηρίζοντάς τον πλαστογράφο και αυτουργό ποινικά κολάσιμων πράξεων, συνοδευόμενων και με άλλους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς!

Η προπαγάνδα δε των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης αλλά και των παραρτημάτων τους εξ Αθηνών είχε πάρει φωτιά με στόχο ξεκάθαρα να πλήξει το ηθικό του «εχθρού». Ποιος είναι ο εχθρός τους; Mα φυσικά ο Άρης, ο «θεός του Πολέμου», που αντιστέκεται σθεναρά στην προσπάθεια υποτέλειάς του εξ ανατολικάς Ευρώπας! Ο Άρης προσπαθούσε εδώ και ένα χρόνο να αποδείξει ότι δεν είναι «ελέφαντας», να σταθεί αγωνιστικά όρθιος και ψυχολογικά ακμαίος σε ένα πρωτάθλημα κουβαλώντας ένα «βραχνά», ένα τεράστιο αγωνιστικό και ψυχολογικό αντίστοιχα «βάρος» των μείον 6 βαθμών.

Σίσυφος Άρης/ «Κριτές των νεκρών» επιτροπές

Οι Επιτροπές Δεοντολογίας και Εφέσεων, σαν άλλοι “Κριτές των νεκρών”, επέβαλαν στον Άρη σαν άλλο Σίσυφο ως βασανιστήριο να κουβαλάει ένα βράχο στην κορυφή ενός βουνού για ένα αδίκημα που ποτέ δεν διέπραξε. Ο Σίσυφος σύμφωνα με τη μυθολογία φτάνοντας στην κορυφή, η πέτρα ξανακυλούσε κάτω και έπρεπε να την ανεβάσει ξανά. Και όμως ο «Σίσυφος» «θεός του Πολέμου» όχι μόνο άντεξε αλλά κατάφερε να την πετάξει στα ροδαλά μουτράκια όλου του μηχανισμού προπαγάνδας των ΜΜΕ, όλου του «σάπιου» συστήματος της αθλητικής δικαιοσύνης.

Νέμεσις/Ελβετικό φοντύ

«Αλλ’ η Δίκη γαρ και κατά σκότον βλέπει» (Ευριπίδης), δηλαδή η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι», όπου «σκοτάδι» οι ελληνικοί αθλητικοί θεσμοί και όχι μόνο… Η Νέμεσις επήλθε τελικώς από το CAS. Η απονομή της αυθεντικής εκ Λωζάνης (CAS) δικαιοσύνης, και όχι της επίπλαστης εκ «Κοζάνης» ελληνικής, αναπτέρωσε το ηθικό των «κιτρίνων» και εξασφάλισε τη θέση τους στα πλέιοφς του ελληνικού πρωταθλήματος.  «Θεία Δίκη» για το θεό Άρη, που τίμησε το προσωνύμιό του, καθώς ανταπεξήλθε του εγχώριου «πολέμου» που δέχτηκε, κερνώντας εν τέλει ελβετικό φοντύ στας «ελληνικάς δικαστικάς επιτροπάς» αλλά και στα κατευθυνόμενα ελληνικά ΜΜΕ !

Αντί επιλόγου

«Δίκαια δράσας, συμμάχους έξεις θεούς», δηλαδή «αν ενεργείς δίκαια, θα έχεις συμμάχους τους θεούς», είχε πει ο Μένανδρος. Μία ρήση του αρχαίου Έλληνα ποιητή τον 4ο αιώνα π.Χ., που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση του «θεού του Πολέμου» Άρη το έτος 2022 μ.Χ. !

 

To Top