ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο ΕΣΑΚΕ βάζει στον… πάγο τον Άρη και τις υπόλοιπες ομάδες για τρεις εβδομάδες

Για μια ακόμη φορά ο ΕΣΑΚΕ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βάλει εμπόδια στον Άρη και στις ελληνικές ομάδες διακόπτοντας το πρωτάθλημα για τρεις εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, απομένει μια εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα (είχε αναβληθεί στις αρχές του μήνα για λόγους ασφαλείας), προκειμένου να ακολουθήσει η τελευταία αγωνιστική του Γ’ γύρου. Αυτή την εβδομάδα, ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με την ΕΡΤ αποφάσισε να χωρίσει μια αγωνιστική σε… πέντε μέρες.

Την ίδια ώρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αγωνίστηκε Δευτέρα στα play in της Euroleague, επέστρεψε στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Χάποελ Χάιφα χθες και τη Χάποελ Μπερ Σεβά το Σάββατο.

Παράλληλα στην Τουρκία χθες η Φενέρμπαχτσε αντιμετώπισε την Μπεσίκτας και θα παίξει με την Νταρουσάφακα το Σάββατο.

Τέλος όσον αφορά τον Άρη θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στον Κολοσσό και η επόμενη αναμέτρηση είναι σε 15-20 μέρες για να ολοκληρώσει τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ασφαλώς όλες οι διοργανώτριες αρχές θέλουν να στείλουν τις ομάδες τους όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστες στα κρίσιμα παιχνίδια σε Euroleague και BCL κάτι που δείχνει και τον διαφορετικό τρόπο σκέψης που έχουν για το άθλημα.

To Top