Ο ΕΣΑΚΕ προστατεύει τους “αιώνιους”, οι υπόλοιπες ομάδες πληρώνουν παίκτες για να… κάθονται και δεν μιλάει κανείς!

Το συνολικό διάστημα διακοπών στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να αγγίξει φέτος και τον έναν μήνα! Δηλαδή οι ομάδες που με δυσκολία τα βγάζουν πέρα, όσες τα βγάζουν, θα πρέπει να πληρώσουν ένα μηνιάτικο παραπάνω τους παίκτες τους, γιατί… έτσι αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ, για να το παίξει… καλός στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Φυσικά δεν φταίει μόνο ο ΕΣΑΚΕ που αφήνει και ξεχαρβαλώνει ένα πρωτάθλημα, αλλά και οι 12 ομάδες εκτός των δύο “αιωνίων”. Φταίνε όλες οι υπόλοιπες ομάδες που δεν λένε το αυτονόητο: “Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να πληρώνουμε παίκτες για να κάθονται, όταν ήδη δυσκολευόμαστε να τους πληρώσουμε”.

Ο ΕΣΑΚΕ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα τεράστιο μπάχαλο επειδή δεν ορίζει τους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, γιατί υπάρχουν οι αγώνες τους στην Ευρωλίγκα. Οι Ισπανοί τι είναι δηλαδή; Βλάκες; Κανονικά παίζουν όλες οι ομάδες.

Κι αν δεχτούμε ότι ο ΕΣΑΚΕ το κάνει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, οι δύο “αιώνιοι”, θα πρέπει να ευχαριστήσουν τις άλλες 12 ομάδες που κάνουν τους… μαμάκες και κάθονται. Αντιθέτως, όμως, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε κάθε ξεκίνημα της χρονιάς, όταν γίνεται συζήτηση για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, γυρίζουν την πλάτη σε αυτές τις ομάδες και τις λένε πολύ απλά “κόψτε το λαιμό σας”. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Εδώ ακριβώς έγκειται η ευθύνη των 12 ομάδων, που δεν μιλάνε, δεν φωνάζουν, δεν διεκδικούν…

 

To Top