ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ετέμπο μπήκε στα… βαθιά, ξεχώρισε πάλι και πήρε θετικό πρόσημο

Ο Άρης μπορεί  να ηττήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως υπήρχε ένας παίκτης που ξεχώρισε. Ένας παίκτης που έψαχνε καιρό. Ο Πίτερ Ετέμπο.

Οι κιτρινόμαυροι από την αρχή της χρονιάς φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού ότι πονούσαν στη μεσαία τους γραμμή.

Ο Ετέμπο αποκτήθηκε τελευταίος, αλλά παρόλα αυτά μπήκε γρήγορα στα… βαθιά, κάνοντας μάλιστα στο χθεσινό παιχνίδι μια γεμάτη εμφάνιση, παίρνοντας ταυτόχρονα τον άτυπο τίτλο του… πολυτιμότερου παίκτη του Άρη στη χθεσινή δύσκολη βραδιά. Ειδικά εάν απέφευγε την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα πολλές ήταν οι φορές κατά τη διάρκειας της αναμέτρησης, που ο Νιγηριανός φώναζε στους συμπαίκτες του για τον τρόπο που έπρεπε να κλείνουν τους χώρους, δείχνοντας ότι ξέρει πολύ καλά τη θέση για την οποία αποκτήθηκε.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ετέμπο χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής, αλλά στα πρώτα δείγματα γραφής του το πρόσημο είναι θετικό.

«Δεν έπρεπε να χάσουμε, μας πειράζει ο τρόπος που χάσαμε, ήταν σημαντικό να παίρναμε τον βαθμό γιατί θα μας έδινε δύναμη για τη συνέχεια», είπε ο ίδιος μετά τον αγώνα και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Μέσα στην εβδομάδα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κερδίσουμε το επόμενο ματς», ανέφερε ο Ετέμπο, ο οποίος δήλωσε σίγουρος ότι ο Άρης θα πετύχει τους στόχους του. «Πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε τους στόχους μας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και το προπονητικό σταφ της ομάδας θα κάνει το καλύτερο για να πάρουμε ότι αξίζουμε», υπογράμμισε.

To Top