ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ευαγγέλου και το… επικίνδυνο παρελθόν του (video)

Η εξυγιαντική… παράσταση που έδωσε ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ, στο ΑΕΚ-Άρης για το πρωτάθλημα, ήταν η τελευταία στον μακρύ… κατάλογο έργων του συγκεκριμένου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Αθηναίος ρέφερι ουσιαστικά διαμόρφωσε την ισοπαλία 1-1 της ΑΕΚ με τον Άρη, ευνοώντας τους γηπεδούχους και αδικώντας τους φιλοξενούμενους.

Ο Ευαγγέλου απέβαλλε αναίτια τον Μπράουν Ιντέγε του Άρη, ενώ στο 78’ υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, δίνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ…

Ο Ευαγγέλου είναι ένας από τους προτιμώμενους διαιτητές και σφυρίζει συχνά τους πρωτεργάτες της «εξυγίανσης»… Τα κατορθώματα του για την ΑΕΚ αναφέρθηκαν παραπάνω, όμως ο 36χρονος διαιτητής ορίζεται συχνά στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Είτε στο γήπεδο, είτε στο VAR, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για να… δείχνει τα σωστά στην προώθηση της «εξυγίανσης». Ο Ευαγγέλου διαιτήτευσε το διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό επί του ΝΠΣ Βόλου.

Περαιτέρω, ο Ευαγγέλου ήταν στο VAR στο «διπλό» του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας δεν πήρε διπλό πέναλτι, στην επικράτηση επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη νίκη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Κοινώς, Ευαγγέλου σημαίνει… τρίποντο για τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει το απόλυτο με 12 βαθμούς…

Αντίστοιχα, ο Ευαγγέλου διεύθυνε το φετινό παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη και… έκανε τα στραβά μάτια στο χτύπημα του Μανιάτη στον Περέα.

 

To Top