Ο εφιάλτης, το σενάριο καταστροφής και η ανάγκη στήριξης στον Άρη άσχετα με τα πρόσωπα!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τροποποιημένο σενάριο άκρως εφιαλτικό για τον Άρη των 100 χρόνων. Ο σύλλογος έπαιξε με τη φωτιά και σώθηκε πέρσι την ύστατη ώρα. Φέτος, χρονιά σταθμό στην πολύχρονη παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα της πατρίδας μας, παραπαίει σε όλα τα επίπεδα!

Η απαξία του Άρη σε όλο της το μεγαλείο. Απ’ όλους αυτούς που πλέον δεν τον σέβονται, δεν τον φοβούνται, τον εκδικούνται με όποιο τρόπο μπορούν. Μην έχοντας πλέον ενδοιασμούς και ενοχές απολαμβάνουν την παρακμή του!

Ήδη, καθημερινά δημοσιεύματα παραλληλίζουν το μέλλον του Άρη μ’ αυτό της ΑΕΚ. Δίνουν τη διάσταση της επόμενης μέρας με κάθε γλαφυρότητα. «Η επιλογή της Γ΄ εθνικής κτλ» χωρίς να προειδοποιούν για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει μια τέτοια εξέλιξη για τον σύλλογο. Θα είναι η ταφόπλακα για τον σύλλογο.

Δυστυχώς το σενάριο είναι καταστροφικό από κάθε άποψη. Στη δίνη του κυκλώνα όσοι είχαν τις ευθύνη της ΠΑΕ στα χέρια τους μετά την υπαγωγή στο άρθρο 44 μέχρι και τώρα. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ευθύνεται κάποιος άλλος. Όλοι όσοι πέρασαν από τον Άρη και είχαν και έχουν το τιμόνι στα χέρια τους. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, αλλά μπορούμε αυτή τη δύσκολη ώρα να μείνουμε σ’ αυτά;

Όλοι έχουν ευθύνες για την «ελεύθερη πτώση του Άρη». Ο καθένας στο βαθμό που του αναλογεί. Η ιστορία έχει καταγράψει δράσεις, βούληση, συμμαχίες, επιλογές, συμπεριφορές…

Το λάθος που γίνεται τη δεδομένη στιγμή είναι η διάθεση για απονομή δικαιοσύνης τώρα, τη στιγμή που το καράβι βουλιάζει. Μάλλον δεν έχουμε αντιληφθεί αυτό που διαφαίνεται στον ορίζοντα. Εάν ο Άρης υποβιβαστεί, αυτή τη φορά θα το κάνει με πάταγο. Το μέλλον είναι εξαιρετικά αβέβαιο, θολό και εύπλαστο από κάθε άποψη. Ο Άρης εκτός Σούπερ λίγκα θα είναι πλήρως απαξιωμένος οικονομικά.  Με άλλα λόγια ο Άρης δίνει την ύστατη μάχη της ιστορίας του.

Μπροστά σε αυτή την πρόκληση, κάθε διαφωνία, έριδα και έχθρα περνάει σε δεύτερη μοίρα, είτε συμφωνούν με το ποιος είναι στο τιμόνι, είτε όχι. Όλοι οφείλουν να στηρίξουν τον Άρη, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα. Η εσωτερική διαμάχη αποτελεί ένα επιπλέον όπλο στα χέρια αυτών που θέλουν την καταστροφή της, προπαγανδίζοντας σχετικά τα τελευταία χρόνια!

Όσο αντίθετος να είναι κάποιος με τα πρόσωπα που διοικούν, έχει μια και μοναδική επιλογή. Δεν έχει σημασία ποιος είναι στην ομάδα τώρα, είτε λέγεται Σκόρδας, είτε Παπαδόπουλος, Μπιμπισίδης, Φοιρός,  παίκτες, αλλά η στήριξη. Η επιλογή αυτή είναι μονόδρομος για όποιον αγαπάει τον τεράστιο σύλλογο της Μακεδονίας που λέγεται Άρης.

To Top