Ο Ζήνδρος θυμήθηκε το σπουδαίο ραντεβού με τη Σεντ Ετιέν και σχολίασε για τον υποψήφιο επενδυτή

Ο βετεράνος άσος του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος, αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 34 χρόνων από τον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν, στο γήπεδο Χαριλάου για τον 3ο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Σχολίασε, όμως και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην αγαπημένη του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για τις αξέχαστες ευρωπαϊκές επιτυχίες του Άρη στο παρελθόν: “Η Σεντ Ετιέν μετά από εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη έφτασε και τελικό. Την επόμενη χρονιά παίξαμε με την Ίπσουιτς, πο υ όχι μόνο πήγε τελικό, αλλά και πήρε και τον τίτλο. Είχαμε μονάχα τον ‘Ολε από ξένους και όλοι οι άλλοι ήμασταν Έλληνες. Το γήπεδο ήταν γεμάτο τρεις ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας! Έχω μια φωτογραφία, που δεν φαίνεται ο αγωνιστικός χώρος από τα χαρτάκια που έχουν ρίξει οι φίλαθλοι. Ήμασταν μια καλή ομάδα και πολύ δεμένη. Μετά την προπόνηση πηγαίναμε δέκα παίκτες μαζί για καφέ. Βάλαμε και μεις το δικό μας λιθαράκι στην ιστορία του Άρη”.

Για την σημερινή κατάσταση στην ΠΑΕ Άρης: “Υπάρχει αδιέξοδο. Θέλω να δω τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον. Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου η κίνηση του Γιάννη Κωνσταντινίδη είναι σοβαρή και το θέμα είναι υπαρκτό. Υπάρχουν, όμως, κάποια διαδικαστικά ζητήματα για το πώς θα μπουν τα χρήματα και γενικότερα θέματα, που πρέπει πρώτα να συζητηθούν. Όσο δεν προχωράει και το άρθρο 99 υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στην ομάδα.Αν υπήρχε ηρεμία στο αγωνιστικό κομμάτι, θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Ακόμη και να έρθει κάποιος επενδυτής η ομάδα δεν μπορεί να ενισχυθεί άμεσα,  παρά μονό με παίκτες κάτω των 24 ετών. Όλα γίνονται υπό πίεση…”

Για το θέμα του πορίσματος: “Η διαφάνεια πάντα βοηθάει, αλλά δεν ξέρω το περιεχόμενο του πορίσματος. Υπάρχει πιθανότητα η δημοσιοποίηση του να έκανε κακό στον σύλλογο”.

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη: “Το αισιόδοξο είναι ότι βάλαμε τρία γκολ στο τελευταίο μας παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχει θέμα με τους ξένους, οι οποίοι πληρώνονται καλά και δεν αποδίδουν. Το βάρος πέφτει στα νέα τα παιδιά, που δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Ο προπονητής έχει φέρει μια νέα αύρα στην ομάδα, αλλά υπάρχει και η ατυχία. Η ομάδα δέχθηκε γκολ στο 95′ από τον Εργοτέλη. Πρέπει να γίνουν πάρα πολλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Πιστεύω πως θα κάνει αλλαγές ο Ολυμπιακό, αλλά και πάλι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το βάρος που πέφτει στους παίκτες του Άρη είναι μεγάλο, πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

To Top