ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ζερβίνιο έφτασε στην πηγή, αλλά…

Ο Ζερβίνιο θα μπορούσε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του χθεσινού Άρη, έφτασε στην… πηγή, αλλά δεν τα κατάφερε, μπαίνοντας στη θέση του Πάλμα στο 74′.

Ο Ιβοριανός επιθετικός προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό και είναι ξεκάθαρο ότι μέσα από τον Άρη θέλει να κάνει ένα δυναμικό come back. Η εικόνα του στις προπονήσεις καταγράφει έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που δείχνει μεγάλη διάθεση για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο μέσα από τους κιτρινόμαυρους.

Η μεγάλη διάθεση του έχει “κερδίσει” τον Άλαν Πάρντιου με τον Άγγλο τεχνικό να ομολογεί ότι: “δεν γνώριζα τον Ζερβίνιο, παρά μόνο το ότι είχε αποβληθεί στο ντεμπούτο του στην Πρεμιέρ Λιγκ σ’ έναν αγώνα αντίπαλος με την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά του. Δουλεύει πολύ σκληρά, έχει ακόμη και προσωπικό γυμναστή. Μπορώ να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι δουλεύει σκληρά, όπως όλοι».

Κόντρα στον Βόλο έκανε δύο ευκαιρίες, αρχικά μετά από κόρνερ όταν σούταρε κι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, αλλά και στη συνέχεια, όταν έκανε εξαιρετική κίνηση και σουτ, με τον Κλέιμαν όμως να κάνει μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Άρης περιμένει περισσότερα πράγματα από τον Ζερβίνιο, θέλοντας να τον δει να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

To Top