ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ζερμέν Τέιλορ απαντάει σήμερα στον Άρη!

Ο Ζερμέν Τέιλορ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Άρη ότι σήμερα θα λάβει την απόφασή του για το αν θα αποδεχθεί την πρόταση και έρθει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο 31χρονος γκαρντ είναι η πρώτη επιλογή της διοίκησης για να καλυφθεί το κενό στην περιφέρεια, μετά τις αποχωρήσεις των Γκόρντον και Τζένκινς. Έχει ήδη δεχθεί την οικονομική πρόταση του Άρη για συνεργασία έως το τέλος της φετινής περιόδου και στην διάρκεια της ημέρας αναμένεται η απάντησή του.

Οι κίτρινοι θέλουν να τελειώσει η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο σύντομα, προκειμένου ο παίκτης που θα αποκτηθεί να προλάβει τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Οριακά κινούνται αυτή τη στιγμή οι κίτρινοι για τον συγκεκριμένο στόχο τους, καθώς σήμερα είναι Τετάρτη και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Τέιλορ ήταν Νο32 του ντραφτ του 2009 από τους Ουίζαρντς και δόθηκε ανταλλαγή στους Ρόκετς, όπου αγωνίστηκε δύο χρονιές, πριν πάει στους Κινγκς. Συνολικά μετράει 65 αγώνες στο ΝΒΑ με 5,4 πόντους και 1,7 ριμπάουντ μέσο όρο.

Πέρσι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού (χιαστούς), αλλά επανήλθε φέτος με τον πλέον πειστικό τρόπο, αγωνιζόμενος σε 45 αγώνες στη D-League με τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, με τους οποίους είχε 14,2 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 45 αγώνες, σουτάροντας με 34,2% από το τρίποντο.

Αν η απάντηση του Τέιλορ είναι αρνητική οι κίτρινοι θα αναζητήσουν άλλες λύσεις και σε αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται πως κερδίζει πόντους ο Αντουάν Σκοτ (25, 1,88μ.), που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φιλανδία.

To Top